Venčajte se za 250.000 dolara na Antarktiku

Parovi koji ove godine žele da svoj veliki dan proslave drugačije mogu da istraže čuda Antarktika!

Za 250.000 dolara, parovi skoni avanturama sada se mogu venčati na ledenom Antarktiku! Luksuzna turistička kompanija Red Savannah nudi vrhunsko iskustvo venčanja po visokoj ceni i čini vaš poseban dan zaista nezaboravnim.

Iskustvo White Wedding ili "belo venčanje" održava se u pustinji White Desert i počinje svadbenom žurkom za 12 gostiju koji stižu avionom do piste Wolf Fang na Antarktiku. Svečanosti počinju obilnim doručkom, uključujući ceremoniju sečenja torte nakon čega sledi šampanjac u Snežnom salonu.  

Tokom boravka možete uživati u prirodnim panoramama Antarktika, a ostatak svog vremena možete provesti u Echou, potpuno novom Polar kampu koji se sastoji od šest privatnih kabina sa futurističkim dizajnom prozora od poda do plafona koji gledaju na ogromno prostranstvo snega i leda.

Najsavremenije kabine sadrže zajednički prostor i trpezariju gde gosti mogu uživati u ukusu najfinijih južnoafričkih proizvoda u kombinaciji sa nagrađivanim selekcijama vina. Još jedan način da se opustite na ovoj spektakularnoj lokaciji je Whichaway kamp. Ovde se gosti mogu opustiti u wellness centru i sauni na obali slatkovodnog jezera oaze Širmaher.

Izgleda da po prvi put venčanje deluje uzbudljivije od medenog meseca. Pored uživanja u prirodnim lepotama Antarktika, gosti takođe mogu da se prepuste poseti svetski poznatoj koloniji carskih pingvina koja je bez sumnje avantura života. Takođe mogu da uživaju u šetnji i planinarenju po ledu, iskuse safari sa arktičkim kamionima i odu na poseban piknik sa šampanjcem u čast proslave venčanja.

Ukoliko sanjate o potpuno neobičnom venčanju, možda je ova prilika idealna za vas! 

Luxury Experience