Uživajte u skrivenom kutku ostrva Fidži

Ako vas je ova godina karantina, socijalnog distanciranja i opreza navela da maštate o putovanju kao nikada pre, imamo pravu stvar za vas…

U pitanju je Kokomo Private Island odmaralište na Fidžiju, koje je sada dostupno za iznajmljivanje po sjajnih 65.000 dolara dnevno, a koje uključuje smeštaj svetske klase, vrhunske usluge i najbolje od prirode - sve pod jednim krovom.

Smešteno na ostrvima Kadavu, južno od kopna Fidžija, ukupno se prostire na 140 hektara. Odmaralište je okruženo velikim grebenom Astrolabe, poznatim po ribolovu i ronjenju svetske klase. Gosti objekta takođe mogu da se prepuste surfovanju, jedrenju i vožnji kajakom, gledajući zapanjujuće vodopade tokom svog boravka.

Na ostrvu se nalazi 21 vila sa jednom do tri spavaće sobe, od kojih svaka ima svoju terasu i infiniti bazen. Takođe, odmaralište sadrži pet novih luksuznih rezidencija od tri do šest spavaćih soba koje nude panoramski pogled na okean i 5.5. hektara zemlje. Odmaralište se može rezervisati za ukupno 120 gostiju odjednom.

Pored vodenih sportova, gosti takođe mogu uživati u vežbanju, spa tretmanima i wellness konsultacijama ili prošetati mnogim živopisnim stazama preko imanja. Želite odmor na Fidžiji pre kraja godine?