Upoznajte život i rad Pikasa na jedinstvenom putovanju po Evropi

Ko je rekao da je jedini način da se istraži umetnost u muzeju? Specijalizovana turistička kompanija Ariodante otkrila je nov i uzbudljiv način istraživanja života, rada i nasleđa legendarnog Pabla Pikasa.

Najuticajniji umetnik 20. veka, Pikaso je veći deo svog života proveo živeći i radeći u Parizu. Ultimate Picasso Tour of Europe je nikada viđen način uživanja u svetu umetnosti sa intimnim uvidom dok učesnici sarađuju sa najpoznatijim svetskim Pikasovim stručnjacima, članovima umetnikove porodice, saradnicima, pa čak i drugim zaslužnim umetnicima. Nijedno putovanje nije potpuno bez gastronomskih užitaka, a Ultimate Picasso Tour of Europe nudi jednako neverovatna gastronomska iskustva i događaje degustacije vina.

Pored posete nekoliko zemalja, turneja će dotaknuti Pikasovu duboku vezu sa Parizom. Poznavaoci umetnosti mogu uživati u privatnoj poseti čuvenom Pikasovom muzeju. Nivoi uzbuđenja dostižu vrhunac svih vremena jer poseta muzeju Žorža Pompidua vodi do nikada viđenih umetničkih dela. Pariz, šarmantan grad u svakom pogledu, približiće Pikasovim obožavaocima legendu tako što će ih odvesti na njegova najprivatnija mesta, poput stana na Monmartru. Nakon toga sledi ručak upriličen u plesnoj sali u kojoj se umetnik venčao, a zatim će posetiti zadivljujuću francusku Riveru, gde je Pikaso proveo većinu svojih kasnijih godina i gde je preminuo.

Ljubitelji umetnosti neće ići kući bez uživanja u privatnoj poseti Pikasovim muzejima. Obilazak uključuje uzbudljivo skretanje ka luksuznoj jahti na putu za Barselonu pre nego što se nastavi do Malage, Pikasovog rodnog mesta. Na kraju, Madrid će oduševiti entuzijaste umetnosti retkim posetom Kraljevskoj akademiji lepih umetnosti, gde je Pikaso studirao i postao reditelj.

Ova zaista magična turneja počinje od 563.000 dolara, sa grupom od do 6 ljudi koji će uživati u umestnosti na nezaboravnom 10-dnevnom putovanju.