Top lista: destinacije koje želimo da posetimo kada se pandemija završi

Verovali ili ne, za samo 59 dana zakoračićemo u 2021.godinu, nadajući se da ćemo sve loše stvari koje su se dogodile u ovoj, ostaviti iza sebe…

Pandemija korona virusa nastavlja da nas zastrašuje svakodnevno, sa sve većim brojem zaraženih, što nas u najavi sprečava da planiramo putovanja do poznatih, turističkih destinacija. Ipak, sa ogromnim brojem neistraženih teritorija, lokaliteta i skrivenih kutaka, iduću godinu ćemo možda i moći da započnemo na pravi način.

Među brojnim turistima, Maldivi, Bora Bora i Karibi su i dalje omiljene destinacije koje rado posećuju čak i u doba pandemije, a mi smo sa tim na umu priredili listu glavnih premijum destinacija za 2021.godinu, gde možete uživati u netaknutim bogatstvima prirode, istovremeno okruženi premijum luksuzom.

Novo lice putovanja dolazi nam bez maske – oko nas je manje ljudi, na snazi je više pravila i regulativa, ali svakako smatramo da je vreme da spakujemo svoje kofere i otisnemo se u svet. Pridružite nam se i odaberite neku od destinacija sa naše liste, koje možete otkriti u galeriji:

« 1 2 3 4 5 6 »