The Reschio Estate: odmor iz bajke u Umbriji

Reschio Estate nikoga neće razočarati. Svaki delić ovog imanja prenosi posetioca u drugo doba sa poštovanjem prema italijanskoj aristokratiji.

Neprocenjivi antikviteti, smela paleta boja i šupljikavi prostori ispunjeni svetlošću kombinovani su sa jednostavnom elegancijom koja umiruje dušu. Pokrivajući 3.750 hektara, imanje uključuje i hotel Castello di Reschio sa 36 soba i devet privatnih rezidencija skrivenih u osamljenim uglovima. Bez obzira na to šta odaberete, svaki element smeštaja ovde je pažljivo dizajniran. Promenljiva svetlost stvara čarobne prizore tokom celog dana koji ocrtavaju zaista bajkovito odmaranje.

Umbrija je oduvek bila dobro čuvana tajna, negde gde se može osmisliti odmor iz snova. Međutim, u kući na imanju Reschio, smeštaj čini da se posetilac oseća kao da se nalazi u skloništu u pravom smislu te reči. Hrana je ukusna, pejzaži se istražuju na konjima - i još uvek postoji mnogo mogućnosti da pratite i kreirate sopstveni put ako to želite. Istorijska Peruđa udaljena je 45 minuta vožnje, a vrh brda Asizi udaljen je samo 20 minuta.

U sobama vas očekuje ručno izrađena posteljina i udobni podovi od terakote, tkanine i papuče od crvene svile izrađene po meri. Detalji koji čine 36 soba i apartmana u hotelu Castello di Reschio stvaraju prostore jedinstvenog luksuza. Zasnovani na Castellovoj istoriji, starinski ukrasi i pojedinačni komadi daju svakoj sobi poseban karakter dok individualni dodiri, poput samostalnih kada u spavaćoj sobi ili privatnoj vrtnoj terasi, osiguravaju da svaka soba izgleda drugačije. Međutim, nijedna soba nije ni nalik apartmanu Tower. Ovaj apartman prostire se na pet spratova u svom originalnom tornju, ima impresivnu krovnu terasu sa hidromasažnom kadom i idealan pogled od 360 stepeni.

Za dodatni prostor i privatnost, međutim, pored dvorca na opsežnom imanju Reschio nalazi se devet odvojenih obnovljenih seoskih kuća. Nekada su bile u opasnosti od urušavanja, a sada stoje kao lepo uređene privatne kuće. Nudeći tri do sedam spavaćih soba, svaka se otvara prema usamljenom delu imanja i, sa svojim privatnim bazenima, idealna je za one koji traže vrhunsko opuštanje.

Osim toga, iako hotel može biti sezonski, ovi domovi ostaju otvoreni tokom cele godine.

Otkrijte u galeriji još fotografija ovog impresivnog hotela!