SUPERWINE 2.0 U PORTU MONTENEGRO

Ekskluzivna vina, ekskluzivni gosti, ekskluzivna lokacija - ukratko, to je koncept vinskog događaja SuperWine, jedinstvene mešavine prestižnog vinskog salona i atmosfere letnjeg partija u ekstravagantnom ambijentu.

Drugo izdanje SuperWine-a biće organizovano u okviru kompleksa Lido u Porto Montenegru, 27. i 28. juna 2014. godine. Nakon čuvenih vinarija koje su izlagale na SuperWine-u 1.0 prošle godine, SuperWine 2.0 ponovo okuplja najbolje svetske vinarije. U ovom trenutku lista izlagača izgleda impresivno, sa vinarijama kao što su Arnaldo Caprai, Antinori, Kozlović, Armand de Brignac, Bastianich, Nino Franco, Santa Margherita, da pomenemo samo neka od velikih imena koja će se pojaviti na SuperWine-u 2.0.

Pažljivo izabrane evropske vinarije, luksuzni ambijent Porto Montenegra i Lido pool-a, izabrani gosti iz celog svijeta, kao i bogat prateći program, čine SuperWine najprestižnijim vinskim događajem ovog dela Evrope.

SuperWine 2.0 biće organizovan u okviru kompleksa LIDO u luksuznoj marini Porto Montenegro, 27. i 28. juna, u vremenu od 20 do 24 h. Ulaznice za SuperWine 2.0 će se prodavati na dan događaja, a cena karte za jedan dan je 20 eura.

Luxury Montenegro