Spavajte sa slonovima pod zvezdama u mehurićima „Jungle Bubble“ na Tajlandu

Ima li išta bolje od buđenja usred bujnog prirodnog okruženja koje izgleda potpuno nestvarno?

Da, ima! U Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resortu na Tajlandu sva prirodna lepota je spojena sa društvom najveličanstvenijih životinja na Zemlji - slonovima. I usput, ovo nisu bilo kakvi slonovi, 22 slona koji žive na terenu spašeni su sa gradskih ulica Tajlanda i sada mogu da prožive svoje dane u potpunom miru.

Dobra vest je da luksuzno odmaralište sada nudi potpuno nove „Jungle Bubble“ lože sa dve spavaće sobe koje omogućavaju porodicama ili grupi prijatelja da uživaju u izuzetnom iskustvu. Smeštene pored netaknute obale reke Ruak, nove „Jungle Bubble“ lože su dovoljno prostrane za četiri gosta i prostiru se na 150 kvadratnih metara životnog prostora.

Klimatizovane lože imaju dve velike spavaće sobe, od kojih svaka ima providan krov za gledanje zvezda dok se odmarate na najudobnijim kraljevskim krevetima. Uzimajući u obzir da su tu prijatelji i porodica, zatvoreni netransparentni tuš i toaletni prostor osiguravaju vašu privatnost. Uzbuđena deca i odrasli mogu da provode vreme u dnevnoj sobi uživajući u pogledu na slonove lutalice ili brojeći zvezde kroz providni krov.

Ostali dodaci u loži koji će vaš boravak učiniti krajnje udobnijim su mini bar i pribor za pripremu čaja i kafe. U sobama ćete takođe naći udobne ogrtače i papuče.

„Jungle Bubble“ je zaista raj za odmor sa svežom posteljinom, jastucima od perja i izuzetnim toaletnim priborom. Da biste što bolje uživali u pogledu na slonove, drvena terasa od 80 kvadratnih metara je idealna. Ovde se posmatranje slonova može kombinovati sa zabavnim aktivnostima kao što je uživanje u malom bazenu ili u užini u odvojenom prostoru za odmor i trpezariju na otvorenom.

Boravak u kućici Jungle Bubble je nepotpun ako se ne upustite u jedinstvena iskustva sa slonovima, kao što je pridruživanje slonovima u njihovoj jutarnjoj šetnji kroz džunglu.

Gosti mogu iskoristiti ovo slobodno vreme da ulože u svoje blagostanje uz joga sesije rano ujutru, nakon čega sledi obilan doručak u divljini. Iskustvo „Jungle Bubble Lodge“ će vas koštati 1.140 dolara po noći za do četiri gosta i uključuje uslugu batlera.