Savršenstvo samoizolacije: najlepša privatna ostrva koja se mogu kupiti

Na ostrvu, pod suncem…

Brojni ljudi širom sveta imaju nekretnine na sve četiri strane – bilo da se radi o luksuznim stanovima, vikendicama, velelepnim vilama ili posedima koji nas više asociraju na raskošna odmarališta. Ipak, sve ovo deluje suvislo, onda kada pomenemo privatna ostrva, koja su privilegija onog manjeg broja ljudi, koji verovatno možemo izbrojati na prstima obe ruke i oba stopala.

Bilo da se radi o malenom komadu zemlje nadomak Belizea ili veličanstvenom ostrvu u blizini Tajlanda, privatna ostrva dolaze u mnogim dimenzijama, oblicima i sa različitim cenama. Verovatno će vam, dok razgovaramo o privatnim ostrvima, prvo na pamet pasti arhipela Eksuma na Bahamima, gde Džoni Dep poseduje svoj privatni raj, ponude Mediterana i Okeanije nisu ništa lošije od toga.

Ipak, na kraju, činjenica je da je kupovina privatnog ostrva i razvoj nekretnina na istom ozbiljna i pozamašna investicija i vremena i novca, tako da definitivno morate biti sigurni da ste odabrali ono koje vam najviše odgovara. Kako bismo vam malo pomogli da načinite taj izbor, u galeriji vam predstavljamo sedam najlepših privatnih ostrva koje možete kupiti odmah.

« 1 2 3 4 5 6 7 »