Savršeni odmor na rajskom ostrvu Kokomo

Ovo ostrvo upravo je prošlo kroz proces renoviranja vredan 100 miliona dolara, a kada putovanja konačno budu dozvoljena, moći ćete da ga imate samo za sebe…

Odmor na Kokomo ostrvu zvuči kao savršena proslava završetka pandemije. Ipak, ova tropska nirvana smeštena u netaknutim vodama Fidžija, za sada nam deluje samo kao san. Projekat australijskog tajkuna iz sveta nekretnina, Lenga Vokera, Kokomo Private Island predstavlja raskošno letovalište vredno 100 miliona dolara, koje slavi zadivljujuće prirodno okruženje, nudeći nenadmašnu uslugu sa pet zvezdica i potpunu privatnost.

Namenjeno pre svega neustrašivim avanturistima i pomorcima, ovaj resort može primiti jahte koje su dugačke do 197 stopa, a nudi čitav niz paketa koji odgovaraju različitim tipovima gostiju. Posetioci mogu odabrati vile na plaži ili rezidencije na vrhu brda sa neverovatnim pogledom na netaknuti krajolik i okean.

Ako to za vas nije dovoljno ekskluzivno, Kokomo je takođe dostupan za iznajmljivanje sa cenom koja ide od 150.000 dolara po noći. Ukupno 140 gostiju ga može iznajmiti na taj način, a ako želite, možete ga iznajmiti samo za sebe i svoju voljenu osobu, kako biste dobili potpun VIP pristup pet luksuznih rezidencija i 21 vili na plaži.

Što se tiče aktivnosti, Leng, koji je predani konzervacionista i zagovornik zaštite životne sredine, pobrinuo se da gosti dobiju priliku da istraže svaki centimetar netaknutog ostrva. Zamislite ronjenje sa ajkulama, planinarenje do vodopada, plivanje sa ražama, sportski ribolov i izlete za izlazak sunca. Budući da je okružen Velikim grebenom Astrolabe, koji je pun morskog života, Kokomo nudi neke od najboljih lokacija za ronjenje i snorkling na svetu.

Naravno, ako vam ove aktivnosti zvuče previše naporno, možete se odmarati i probati najbolju fidžijsku kuhinju u jednom od tri restorana ili tokom privatnog iskustva.

Savetujemo vam da prelistate našu galeriju i da odmah potom počnete da štedite novac za svoj sledeći fantastični odmor.