Sada možete živeti na irskom ostrvu godinu dana besplatno!

Da li vam je muka od vašeg iritantnog posla i često poželite da pobegnete od svega? Pa, irsko ostrvo Inišman traži nekoga ko želi da radi upravo to.

Ako toplotni talas dodatno utiče na vaše raspoloženje, seoski život uz more mogao bi biti savršeno rešenje. Ostrvo traži porodicu koja će tu živeti, bez kirije, godinu dana. Prema onome što možemo da zaključimo, šema je dizajnirana da pomogne deci školskog uzrasta da urone u irski jezik (tako da morate da imate decu).

Inišman je apsolutno zadivljujuća lokacija: zamislite usamljene plaže, pogled koji oduzima dah i netaknutu prirodu. U velikoj meri ostrvo je netaknuto od strane turizma i tako irski jezik ostaje primarno sredstvo komunikacije. Ponuda uključuje „divnu, modernu kuću“ u centru ostrva, pristup radu od kuće – što smatramo da znači da digitalni nomadi mogu normalno da nastave sa radom. Oglas takođe pominje „mnogo mogućnosti za posao“, ali to je nešto što ćete verovatno želeti da proverite pre nego što se odlučite za selidbu.

Sadržaji na ostrvu uključuju vrtić, osnovnu školu i nagrađivanu srednju školu. Dostupni su i kursevi jezika za odrasle ako želite da poboljšate svoje jezičke veštine.

Naš savet? Budite brzi i prijavite se sada, jer je ovo super prilika koja se ne pruža svakog dana.

Luxury Experience