Ekskluzivno iznajmljivanje Mandarin Oriental privatnih kuća

Savršeno za velike porodice i grupe prijatelja, vaše sledeće putovanje će se u osnovi isplanirati samo kada vidite ove privatne vile…

Mandarin Oriental Hotel Group pravi svoj prvi prodor na tržište iznajmljivanja luksuznih privatnih kuća lansiranjem Mandarin Oriental Exclusive Homes. Svetski poznati lanac hotela će ponuditi ekskluzivan spisak vrhunskih nekretnina za iznajmljivanje, uključujući vile i rezidencije, koje se nalaze na nekim od najpoželjnijih mesta za odmor na svetu. Grupacija hotela udružila se u ovom poduhvatu sa StayOne, kompanijom za iznajmljivanje luksuznih kuća za odmor.

Od vile na francuskoj rivijeri, do veličanstvenog imanja u gruzijskom stilu na privatnom imanju u Kotsvoldsu i prostranog prebivališta na privatnom ostrvu na Ibici, prva lista domova je odabrana prema visokim standardima Mandarin Oriental. Privatnost, porodične aktivnosti, jedinstveni sadržaji i zabava su faktori koji su pažljivo uzeti u obzir pri izboru.

Na pravi Mandarin Oriental način, svaki detalj je fino podešeni - konsijerž će biti na raspolaganju gostima 24/7, kao i privatni kuvari na poziv spremni da poslužuju menije po meri, i naravno, visoko obučeno osoblje. Svaki dom će takođe biti podvrgnut temeljnoj reviziji zdravlja i bezbednosti, tako da gosti mogu biti sigurni da je njihova dobrobit prioritet.

Mandarin Oriental je prvi lanac luksuznih hotela koji je izašao na tržište iznajmljivanja stanova, a njihovo partnerstvo sa StayOne je bilo posebno planirano. Sa spiskom od preko 3.500 objekata na preko 250 destinacija, StayOne već ima rigorozan proces provere i za vlasnike kuća i za putnike, što garantuje pozitivno iskustvo za obe strane.

Putnici koji su upoznati sa gostoprimstvom po meri, luksuznim smeštajem i neuporedivim iskustvima koje nudi Mandarin Oriental, sigurno će ispuniti svoja visoka očekivanja.

Luxury Experience