Putovanje vozom nikada nije bilo luksuznije

Sezona praznika koja je pred nama, predstavlja uzbudljivo vreme koje mnogi koriste za putovanja i godišnje odmore…

I dok su odmori zaista sjajna stvar koja nam omogućava da se opustimo i makar na kratko zaboravimo na sve svoje poslovne obaveze, putovanje koje nas vodi do naše destinacije takođe može biti nešto što ćemo pamtiti po dobrom. Ukoliko ove sezone ne želite da jurcate po krcatim aerodromima, sa željom da okusite makar trunku pravog luksuza, predlažemo vam da odaberete putovanje vozom! Činjeći Švajcarsku još privlačnijom nego što je bila, kompanija Pininfarina dizajnirala je čudesni voz, Goldenpass Express koji se krće MOB prugom. Povezujući glavne turističke destinacije ove zemlje, kao što su Montru, Gštad i Interlaken, Goldenpass Express, koji je svoje prvo putovanje imao 11.decembra ove godine, pretvoriće vaše snove u stvarnost!

“Uz Goldenpass Express, suočavamo se sa spektakularnim tehnološkim izazovom, prelazeći sa uskog na standardni kolosek. Istovremeno smo želeli da ovaj turistički voz bude lep i elegantan, i baš zato smo angažovali kompaniju Pininfarina, jednu od najprestižnijih u svetu dizajna, da mu podari veličanstven izgled”, izjavio je Žorž Oberson, generalni menadžer MOB. Novi Pininfarina voz zadržao je velike prozore, tako da putnici mogu da uživaju u veličanstvenim pogledima na nan eke od najlepših predela na svetu, a kreirani su tako da prilikom fotografisanja nemaju odsjaj ili odraz.

“Činjenica da smo morali da se pobrinemo za nove standarde bila je stimulišuća i na neki način nova prilika radije nego ograničenje naše kreativnosti. U svakom projektu, bilo da se radi o automobilima, prevozu ili arhitekturi, naš cilj je da kreiramo predivne objekte, savlađujući tehničke ili regulatorne prepreke. Uz MOB, kreirali smo voz koji nudi veličanstveno iskustvo putovanja, koje je u kompletnoj simbiozi sa lepotom okolne prirode”, objašnjava Alfredo Palma, menadžer projkta i dizajna Pininfarina brenda.

Luxury Experience