Provedite praznike na ostrvu „Necker“ Ričarda Bransona

Budući da je obično dostupno samo slavnim ličnostima i mogulima koji su spremni da potroše mnogo novca, ovo je verovatno vaša jedina šansa da provedete nekoliko dana na ostrvu „Necker“.

Dobiti sobu na ostrvu „Necker“ Ričarda Bransona tokom praznične sezone? Nemoguće, osim ako vas on lično ne pozove ili ako uložite preko sto hiljada dolara da iznajmite celo ostrvo.

Ali nikada ne recite nikad. Po prvi put, Branson otvara pojedinačne sobe u ekskluzivnoj karipskoj enklavi tokom ovogodišnje praznične sezone. Iako se željeni individualni boravak na ostrvu „Necker“ nudi s vremena na vreme tokom drugih perioda godine, do sada je raj na Britanskim Devičanskim ostrvima bio dostupan samo za izanjmljivanje tokom praznika.

„Ove godine pozivamo putnike iz celog sveta da iskuse nešto veoma posebno povodom završetka 2023“, rekao je generalni menadžer „Necker“ ostrva Džejms Beson. „Prvi put nudimo gostima mogućnost da rezervišu pojedinačnu sobu za odabrane datume tokom praznične sezone i da imaju jedinstven pristup našem prelepom privatnom ostrvu.“

Deo Bransonove kolekcije odmarališta Virgin Limited Edition, pojedinačne sobe se mogu rezervisati od 18. do 25. novembra (cene počinju od 5.400 dolara) i od 11. do 26. decembra (cene od 5.850 dolara). Cene uključuju smeštaj, sve obroke i pića, povratne transfere brodom sa aerodroma, sportove na vodi i dečije aktivnosti.

Nakon veslanja na dasci ili kajaka, uživajte u pićima uz zalazak sunca pored bazena pre večere u Velikoj sobi sa pogledom na plave Karibe dok su hrana i piće prilagođeni željama svakog gosta.

Deo Britanskih Devičanskih Ostrva, teritorije Bransonove rodne Velike Britanije, mogul grupe Virgin već dugi niz godina naziva ovo glamurozno ostrvo domom i poželeo je dobrodošlicu prijateljima sa A liste kao što su Kejt Vinslet i Hari Stajls koji su uživali na privatnim plažama sa belim peskom, veličanstvenim uvalama za kupanje i izuzetnoj samoća među 74 hektara prirode i divljih životinja.

Naravno, postoji jedan mogući problem: možda ćete morati da delite ostrvo sa drugim ljudima, ali na raspolaganju su samo 24 sobe, tako da teško da će biti sunčanje rame uz rame.

Luxury Experience