Proslavite zimske praznike u ovom hiljadu godina starom italijanskom zamku za 330.000 dolara

Dobrodošli u brda Umbrije.

Pošto su zimski odmori pred nama, sada je savršeno vreme da napravite planove. A kada su u pitanju sanjive destinacije pune prazničnog veselja, malo mesta može da se takmiči sa pastoralnim pejzažima Umbrije u Italiji.

Posetite Castello di Reschio, bajkoviti hiljadugodišnji zamak koji se nalazi u brdima Umbrije. Porodično imanje koje je otvorilo svoja vrata ove godine nakon mukotrpnog 30-godišnjeg preuređenja prostire se na 3.700 hektara prekrasnih prjzaža, maslinjaka i vinograda. I ove praznične sezone, možete imati ceo hotel, kao i njegov restoran i spa centar za sebe pet dana da se opustite sa prijateljima i porodicom.

Zakup dolazi sa cenom od 290.000 evra (ili oko 331.931 dolara) kada rezervišete najmanje 11 soba i uključuje sve obroke, pića, pa čak i zabavu uz hotelski džez bend i pijaniste.

I dok je imovina spolja prilično impresivna, unutrašnjost je takođe apsolutno zapanjujuća. Dizajnirane od strane jednog od vlasnika, arhitekte Kontea Benedikta Bolze, koji je inspirisan starim holivudskim glamurom, sobe imaju elegantan nameštaj po meri napravljen od vekovima starih materijala.

Nekoliko dnevnih prostora unutar imanja nudi dosta prostora za zabavu. Palm Court, na primer, ima dizajn sa početka veka sa staklenim plafonom i stubovima od kovanog gvožđa. Visoke palme i bogate presvlake sofa od pliša stvaraju savršen ambijent za piće tokom kasnih noćnih sati. Kamini u celom imanju doprinose prijatnoj prazničnoj atmosferi, dok će vam društvo praviti mačka koja živi u zamku (retka rasa koja je zvanično registrovana kao nacionalno blago).

A kad smo već kod zabava, ovde ima mnogo aktivnosti koje će vas zaokupiti. Časovi kuvanja i umetnosti, degustacije vina ili maslinovog ulja, biciklizam i jahanje će vas i vaše prijatelje i porodicu veselo zabavljati tokom dana. Uveče se možete okupite oko jelke zamka ili slušajte pesme u dvorištu.

Luxury Experience