Privatno ostrvo Frensisa Forda Kopole sada može biti vaše za 2,2 miliona dolara

Coral Caye, sneno odmaralište proslavljenog reditelja Frensisa Forda Kopole u južnom Belizeu, sada može postati vaše parče raja.

Samoodrživo privatno ostrvo dolazi sa glavnom kućom, dve rustične vikendice i pristaništem. A najbolji deo? Nalazi se iza koralnog grebena, tako da njegove okolne tirkiznoplave vode služe kao neverovatno slikovita baza za plivanje, ronjenje, vožnju kajakom ili veslanje. Uz sve ove pogodnosti, teško je zamisliti da bi neko želeo da proda ostrvo, ali sada „dom“ legendarnog filmskog stvaraoca može biti vaš za 2,2 miliona dolara.

Poslednjih šest godina, slavni režiser i njegova porodica iznajmljuju ostrvo od dva i po hektara, koje je trenutno u vlasništvu advokata iz Los Anđelesa Terija Taoa. Tao je kupio enklavu pre 10 godina, kada je sagradio glavnu kuću. Kopola je kasnije izgradio dve vikendice, pored velikog mola koji se proteže iznad vode.

„Kopola je naterao sve, od njegovih bliskih prijatelja preko filmskih zvezda i pisaca do saudijskih prinčeva, da dođu na ostrvo“, rekao je agent nekretnina.

Objekat može da primi do 10 gostiju. Najnovija rezidencija na ostrvu nazvana je Coral Cottage i nudi bračni krevet, sofu za spavanje, dnevni boravak, terasu i viseće mreže, a tu je i potpuno kupatilo sa unutrašnjim i spoljnim tušem.

S druge strane, Seahorse Cottage se nalazi u blizini i sastoji se od dva bračna kreveta, dva odvojena kreveta, kupatila i još jednog spoljnog tuša. Što se tiče zabave, tu je Great House koja je opremljena punim barom i ozvučenjem, kuhinjom, trpezarijom i igraonicom.

„Coral Caye je radosno utočište za mene i moju porodicu. Miran okean i toplo sunce bili su utočište za sve nas i predah od ovog sveta koji se brzo kreće.” rekao je Tao.

Ukoliko sanjate o mirnom odmoru na privatnom ostrvu gde će vam jedine komšije biti vaši saputnici, egzotične ptice i pažljivo osoblje koje će vam pripremiti obrok, sipati vino ili seckati svež kokos, možda je ovo idealna šansa za vas.

Luxury Experience