Prenoćite besplatno u ovom prelepom irskom zamku

Razmišljate o raskošnom odmoru u 2022.?  

Mnogi od nas nisu otišli ​​na odmor već duže vreme, bilo zbog posebnih ograničenja putovanja ili zbog nedostatka vremena ili novca. Mnogi od nas morali su da se zadovolje ostajanjem kod kuće i istraživanjem sopstvenog grada - što je bilo dobro, do određene tačke. Ali kako smo ušli u 2022. mislimo da će sve više ljudi razmišljati o tom dalekom putovanju u inostranstvo.

Zato smo prilično uzbuđeni zbog ove nove ponude kompanije za odmor Brendan Vacations, koja je specijalizovana za putovanja u Irsku. Ako rezervišete jednu od njihovih epskih tura po Smaragdnom ostrvu, možete besplatno da prenoćite u jednom od njegovih neverovatnih istorijskih imanja – kao što je imanje zamka Lough Rinn od 300 hektara i to potpuno besplatno.

Ponuda uključuje obilazak železnice „Sparkling Gems“ i osmodnevno putovanje duž priobalnog Atlantskog puta (koji vodi do ostrva Aran i Nacionalnog parka Connemara). Doduše, ovo putovanja košta nekoliko hiljada evra – ali uz dodatni bonus besplatnog noćenja na glamuroznom mestu kao što je Ard Na Sidhe Countri House ili Mustard Seed Echo loža, ovo putovanje zaista je ono koje treba priuštiti bar jednom u životu.