Posetite ružičasti italijanski raj

Ukoliko moramo izabrati jednu destinaciju koju bismo rado iz godine u godinu ponovo istraživali i otkrivali, Italija bi se sasvim sigurno našla na samom vrhu liste...

Ova predivna evropska zemlja može vam ponuditi sve što poželite – visoku modu, fantastičnu kulturu, izobilje istorije, najbolje svetske restorane, barove i mesta za noćni provod, uz hotele koji na svoj sopstveni način redefinišu pojam „svetske klase“. Naravno, tu su i njene prirodne lepote koje se ne smeju zanemariti.

Okružena morem, ispunjena planinama, dolinama i ravnicama, Italija je raj u Evropi, koji će zadovoljiti i one najistančanijeg ukusa, koji žele da spoznaju nešto sasvim novo kada god da krenu u novu avanturu. Jedan od lokaliteta koji će definitivno oduševiti turiste iz čitavog sveta, jeste mali italijanski atol, koji je poznat kao „pink raj“.

Pesak koji krasi plaže ovog atola, dragoceniji je od samog zlata. Budeli, kako se ovaj atol naziva, okružen je tirkiznim morem, ispunjen bujnom vegetacijom i ljubičastim stenama, dok je pravi šlag na torti u čitavoj priči jedinstvena ružičasta plaža koja je pravi biser La Madalena arhipelaga. Ovo zaštićeno, pusto ostrvo dom je svom kućepazitelju koji na njemu živi, vodeći računa o svim detaljima.

Iako je ovaj atol verovatno najlepši u čitavom Mediteranu, Italijani za njega kažu da je poput predivne žene, koju svi žele, ali sa kojom niko ne može izaći na kraj. Da li biste ga vi posetili?