Posetite Kemer i otkrijte luksuznu stranu Turske

Više slika

Više slika

Na oko šezdeset kilometara jugoistočno od Antalije, naići ćete na predivni priobalski grad Kemer, u podnožju veličanstvene Tavor planine.

Ukoliko još uvek niste bili na svom godišnjem odmoru i posetili more, ovog puta vam predlažemo da se odlučite za destinaciju koja nije toliko poznata kao njene komšije, ali vam svakako može ponuditi sav luksuz i pogodnosti koje su vam neophodne. Iako je veliki broj ljudi navikao da kada ide na more posećuje već isprobane i slavne destinacije, ponekad se najbolje stvari kriju baš u onim mestima za koja možda nikada niste ni čuli.

Jedno od njih je Kemer, interesantni priobalni grad u blizini svetski popularne Antalije, smešten u podnožju Tavor planine. On će vam dati priliku da uživate u šetnji promenadom ili posetite rekonstruisani grad od šatora koji reflektuje život turskih nomada.

Ovde možete posmatrati ljude koji pred vama izrađuju tepihe i probati brojne turske specijalitete kao što su ajran i gozleme (palačinke). Ukoliko ste avanturistički nastrojeni, ovde možete uživati u brojnim aktivnostima, kao što su vožnja žičarom do vrha planine, odakle možete uživati u neverovatnom pogledu na more, priobalje i čitav region Antalije.

U ponudi je i uzbudljivi Jeep Safari, koji će vas provesti po okolini Tavor planine, kroz uske i vijugave staze koje su poznate samo lokalcima. Na jednoj od pauza ćete imati prilike da se rashladite pored vodopada, ali i da ručate na živahnoj rečnoj obali.

U Kemeru vam je na raspolaganju više vrsta smeštaja, koje idu od običnih, do ultra luksuznih hotela sa ponudama kakve ne možete očekivati na drugim mestima. Jedan od njih je Rixos Sungate, hotel sa pet zvezdica smešten na plaži, koji u svojoj ponudi ima osam sasvim novih Grand Deluxe vila u VIP odeljku, dvanaest Villa Executive Gardens iz kojih možete uživati u pogledu na more sa svoje privatne terase, kao i hotelske sobe i apartmane uređene u skladu sa najvišim standardima.

Nirvana Lagoon Luxury hotel nalazi se Beldibi plaži, na mestu gde se spajaju nebo i zemlja. Smešten na posedu koji je u potpunosti prekriven borovima, ovaj hotel ima tri privatna pristaništa, veličanstveni spa centar i neverovatni kompleks sa mitskom atmosferom prirode u skladu sa turskim gostoprimstvom.

Brojni tradicionalni restorani ovog grada čekaju na vas, mameći prolaznike svojim opojnim mirisima i aromama, turskom kafom i interesantnim slatkišima. Ukoliko ste bili u nedoumici gde da otputujete ove godine, Kemer je naš najbolji predlog za vas.

Luxury Experience