Posetite jedno od najlepših privatnih ostrva Fidžija

Ukoliko želite da poklonite sebi mesto za odmor koje je daleko od civilizacije i sveta, gde se možete opustiti i zaboraviti na sve svoje brige, imate sreće…

Po ceni od samo niekoliko miliona dolara, crème de la crème privatnih ostrva može biti upravo vaše. Smešteno nadomak obale Fidžija, Mai ostrvo će vam ponuditi privatnost i ekskluzivnost. Ono se prostire na 32 zelena hektara, a dostupno vam je putem helikoptera, hidroplana ili broad. Jugozapadna obala ostrva nudi vam skoro četvrt milje besprekorne plaže, dok severoistočna strana ima dublji gaz, gde možete parkirati svoju superjahtu.

Kada zakoračite na ovo ostrvo, bićete oduševljeni njegovim prirodnim delicijama. Ono poseduje kaskadne vodopade, kokosove palme i netaknute koralne grebene, koji su ispunjeni retkim i egzotičnim primercima morskog života. Na ostrvu se takođe nalazi i jezero, koje će vam ponuditi fantastično osveženje.

Ukoliko to nije dovoljno, ovo ostrvo sadrži svoje arheološko nalazište: u pitanju je temelj kuće jednog poglavice, koji je star više od 300 godina. Nalazište je okruženo ručno iskopanom dolinom ii ma stazu koja vas vodi do kamene kade, koja se puni vodom iz izvora koji se nalazi iznad nje.

Kada konačno dođe vreme da potražite mesto na koje ćete spustiti svoju glavu, tu je glavna rezidencija, koja nudi samo jednu spavaću sobu i jedno kupatilo, sa poprilično skromnim životnim prostorom. Dekorisana je drvenim panelima i tradicionalnim umetničkim delima, što joj daje zaista tropski osećaj. Takođe, deo vile je i velikodušno dizajnirana terasa, kao stvorena za uživanje u večernjim koktelima. Prostor za osoblje nalazi se na odvojenom delu ostrva.

Ova udaljena oaza prethodno je bila ponuđena na prodaju po ceni od 4.2 miliona dolara, ali će 25.jula biti aukcijski prodata bez reserve. Ostrvo ima slobodno vlasništvo, što znači da ga mogu kupiti ljudi iz čitavog sveta. Zainteresovani?