Poklonite sebi odmor na šarmantnom privatnom ostrvu

Ako ste spremni da napravite pauzu od 2020. - a ko nije? - privatno ostrvo je idealno mesto za to.

I dok definitivno nije lako doći do jednog od njih, jedna upravo takva oaza postavljena na je prodaju, u samom srcu Nove Engleske.  Ostrvo Copps od šest hektara nalazi se tamo gde se Long Ajlend rukavac susreće sa rekom Norvok, tik pored obale Konektikata. Idilično skrovište dostupno je samo brodom koji izlazi iz uvale Marina u Istočnom Norvoku i tako uživa u privatnosti. Ipak, od Njujorka je udaljeno samo sat vremena.

Usred beskompromisne prirodne lepote ostrva nalazi se šarmantna vikendica koja je sagrađena 1960. godine. Prostire se na 262 kvadratna metra i zauzima najvišu tačku ostrva, pa se iz nje može uživati u neverovatnom pogledu na more.

U vikendici se nalazi ekspanzivan glavni apartman koji dolazi sa zasvođenim plafonom i prozorima koji pružaju jasan pogled na rukavac, zajedno sa dve spavaće sobe i dva kupatila. Inače, prozori dsnevne sobe od poda do plafona pružaju savršen pogled na travnjak koji se proteže do ivice vode. U centru naše pažnje, svakako je veliki trem, koji je savršen za ljubitelje sunca i opuštanja.

Iako je postojeća vikendica prilično skromna, ona je savršeno mesto za izbegavanje gradskog stresa i svakodnevnih problema. Ostrvo je na tržištu već dva meseca, a cena mu je 2,5 miliona dolara.