Ovo privatno ostrvo usred Pacifika okruženo je najčistijom vodom koju ćete ikada videti

U samom središtu Tihog okeana, nalazi se jedan od najmanjih atola Francuske Polinezije, arhipelag Tuamotu. Unutar arhipelaga, veličine oko 5,6 kilometara, koji je dizajnirao suosnivač Cirque du Soleil, nalazi se privatno ostrvo, pravi raj - Nukutepipi.

Ultra luksuzni objekat nudi smeštaj za do 52 gosta, koji će biti raspoređeni u njihovoj glavnoj vili (koja dolazi sa kućom sa dve spavaće sobe i dva odvojena jednosobna bungalova), dve junior vile sa sopstvenim bazenima i 13 bungalova smeštenih na ostrvskim plažama.

Dok su vile nesumnjivo zadivljujuće, prirodna lepota ostrva je pravi vrhunac.

Nukutepipi je dom jedinstvene kolekcije retke, tropske flore i faune, kao i netaknutih plaža koje se stapaju sa kristalnim tropskim vodama. 

Ukoliko posetite ovo ostrvo bićete dirnuti lepotom ovog netaknutog raja i okruženi kokosovim palmama i netaknutim plažama smaragdnih i kristalno tirkiznih voda jer je Nukutepipi prava himna prirodi.

Iako malo, ostrvo ima veliku snagu kada su u pitanju aktivnosti. Gosti mogu izabrati da se prepuste terapeutskim, tahićanskim uljnim masažama, krenu na piknik ili u obilaske koralnih bašta, idu na pecanje u dubokom moru ili čak posmatraju kitove. Gosti takođe mogu istražiti pejzaž ostrva pešice, biciklom ili čak kolicima za golf.

Putnici koji žele da vide još više mogu da ostanu budni do kasno i iskuse program za posmatranje zvezda na ostrvu ili da pogledaju kroz teleskope tokom dana kako bi uočili domaće ptice.

Boravak na privatnon ostrvu Nukutepipi je iskustvo koje nijednog ljubitelja prirode i putovanja neće ostaviti ravnodušnim.