Ove zime u Aspen stiže Snežna „plaža“- i vrlo je kul

Dođite da umočite noge u... sneg.

Aspen želi da znate da iako su temperature ispod nule, a sneg prekriva zemlju, odmor tamo zaista može biti kao dan na plaži.

U januaru, AspenX, premium kompanija, lansirala je Snow Beach, divan pop-up koji je izrađen u partnerstvu sa likovnim fotografom Grejem Malinom.

Prema kompaniji, Snow Beach nudi skijašima vrhunsko iskustvo na padini. Smešten na padinama u Aspenu, „Snežna plaža“ obećava da će biti „jedinstveni klub“ koji posetiocima pruža epski pogled na okolne vrhove.

„Oduševljen sam partnerstvom sa kompanijom AspenX kako bih oživeo svoju umetničku viziju Snežne plaže," podelio je Malin u izjavi. "Prošle jeseni, prošetao sam čitavim delom Saut Biča u Majamiju, proučavajući razne klubove na plaži da bih počeo da skiciram izgled, nameštaj, pa čak i konstrukciju.

Pozivajući se na sopstvenu arhivu fotografija iz vazduha, bio sam inspirisan da inkorporiram vintage estetiku u razigrane detalje kao što su prugasti dizajn kabina 'na plaži' i tribina za spasioce. Moj cilj je bio da stvorim impresivno iskustvo inspirisano mojim radom i odam počast šik kulturi apre-ski stila koji je Aspen usavršio. Želim da gosti mogu da snime svoje slike i stvore svoje jedinstvene uspomene u Aspenu."

Projekat Snow Beach je takođe imao ruku pomoći, zahvaljujući timu koji stoji iza jedinog hotela sa pet zvezdica u Aspenu, The Little Nell. Tim je pomogao u uređenju ambijenta na otvorenom, koji sadrži dekor sa temom plaže, uslugu pića i hrane, uključujući izbor kavijara, pojedinačne kriške pice od crnog tartufa i domaći kukuruz.

Mogućnosti rezervacije uključuju jednokrevetne ležaljke uz kupovinu pola boce šampanjca ili rozea, kabinu za dvoje sa flašom šampanjca ili rozea ili kabinu za šestoro sa tri boce šampanjca ili rozea. Cene paketa i rezervacija se kreću od 300 do 4.800 dolara, u zavisnosti od izbora boca i veličine grupe. Samo se pobrinite da isplanirate svoju posetu kako treba – Snežna plaža će biti otvorena od 18. februara do 27. marta.