Dominika - sasvim nova vizija karipskog luksuza

Više slika

Više slika

Otkrivamo jednu od najbolje čuvanih tajni Dominike…

Samo godinu dana nakon što je uragan Maria načinio neverovatnu štetu u ovom delu sveta, luksuzno odmaralište, Secret Bay, vraća se na scenu i bolje je nego ikada.

Secret Bay, jedino odmaralište sa pet zvezdica u ovom delu sveta, pozdraviće ponovo svoje goste 1.novembra, ponudivši im unapređene vile, jednu sasvim novu vilu i sasvim nove pogodnosti koje krijaju čak romantičnije iskustvo nego ranije.

“Jedva čekamo da poželimo dobrodošlicu našim cenjenim gositma, kao i novim posetiocima”, rekao je Gregor Nasijef, vlasnik ovog odmarališta. “Secret Bay je kreiran kao destinacija za putnike, koji žele da otkriju svoj skriveni komadić raja, smešten u prirodi, kako bi se povezali sa najvažnijim delom svog života, a mi se zaista radujemo što ćemo gostima ponuditi takvo iskustvo ponovo”.

Ovo odmaralište otpočelo je kao ljubavna priča. Gregorov svekar, Fruto Vivas, nagrađivani latinoamerički arhitekte, kreirao je arhitektonske planove za ovo butik odmaralište i njegove originalne vile za medeni mesec, kao svadbeni poklon za Gregora i svoju ćerku Sandru.

Sada, ovaj privatni i intimni resort istu tu posvećenost pruža svojim gositma, predstavljajući se kao idealna destinacija za parove, proslave godišnjica, venčanja, medenog meseca ili jednostavno, kao beg od svakodnevice.

Secret Bay ima ograničenu kolekciju od šest održivih, luksuznih vila, koje su uronjene u prirodu i smeštene na uzvišenje, kako bi imale pogled na azurno Karipsko more. Ponuda uključuje transformativna iskustva, fino obedovanje, wellness, predivne vile i konstantni pristup skrivenim plažama.

Renovirano odmaralište sada ima i nove paviljone za jogu, spa i wellness, koji će takođe igrati ulogu destinacije pored reke, za intimne wellness sesije i luksuzne spa usluge. Gommier Spa će imati privatnu sobu za masažu parova u stilu kućice na drvetu, dok će Bwa Mang Wellness paviljon biti smešten iznad magične Kario reke.

Odmaralište sada sadrži i centralno locirani luksuzni restoran, koji nudi sezonske, lokalne obroke, vrhunski pogled i otvorenu kuhinju. Restoran Zing Zing neće imati meni, već će šef pripremati sezonske obroke, zasnovane na željama patrona.

Luxury Experience