Otkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godine

Zaboravite na Bali, Santorini i Sen Trope…

Ova nova luksuzna destinacija čija popularnost munjevito raste, nalazi se u Turskoj. U pitanju je grad Bordum, koji nosi epitet “turski Sen Trope”, zbog svojih luksuznih hotela, klubova na plaži, gastronomske scene i izobilja superjahti koje plutaju njegovim vodama. Brojni imućni Evropljani, koji ne žele da se guraju sa brojnim ljudima tokom svojih godišnjih odmora letuju upravo ovde.

Brojni istraživački turistički sajtovi proglasili su Bodrum za jednu od najboljih destinacija godine, navodeći ih da preskoče prerazvijeni Bali u korist Bodruma, gde je trenutno u toku renesansa sa pet zvezdica.

Sa elegantnim infiniti bazenima koji gledaju prema Egejskom moru, klubovima na plaži koje odobravaju poznati, spa centrima sa originalnim turiskim kupatilima i mestima za sunčanje u hladovini maslinjaka, ova destinacija je definitivno savršena alternative Santoriniju i Sen Tropeu.

Bodrum je grad koji svojom lepotom privlači boeme prve klase, poznate ličnosti, modele i svetsku elitu, a pored noćne scene koja je veoma interesantna, poznat je po svom zamku iz petnaestog veka, šarmantnim ulicama i marini u kojoj se nalaze brojne superjahte, poput onih koje su u vlasništvu ruskih milijardera.

Sigurni smo da ćete se zapitati zašto ranije niste posetili ovu lokaciju, kada prelistate našu galeriju.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja