Ostrvo Molokai - mali komad raja

Više slika

Više slika

Neverovatni i umirujući pogledi na more, netaknute plaže, neukroćena divljina… To su neke od stvari u kojima možete uživati kada posetite Molokai…

Ovo ostrvo ostaje verno svojim starim Havajskim tradicijama, sakriveno od gužve i buke spoljnjeg sveta- Ovo je mesto gde nijedna građevina nije viša od drveta kokosa, gde nema saobraćaja i semafora. Ovo je mesto gde možete osetiti i upijati manu, odnosno energiju havajske kulture. Ovo je pravi komad raja na zemlji.

Bilo da ste se odlučili da vaš luksuzni odmor provedete ovde kako bi ste se opustili u mirnom i tihom okruženju, ili pak, kako bi ste doživeli jednu od brojnih avantura koje ovo ostrvo nudi, zaljubićete se u ovo mesto, odmah po dolasku. Imaćete želju da ostanete ovde zauvek. Zamlislite Havaje iz prošlosti. Neiskvarenu zemlju sa netaknutim plažama. Nema nebodera i semafora. To je ono što Molokai predstavlja i danas.

Molokai je peto havajsko ostrvo po veličini, sa dužinom od samo 38 milja i 10 milja širine na svom najširem delu. Ovo je dom najviših morskih grebena sveta. Molokai ostrvo je avantura samo po sebi, bilo da se odlučite na šetnju, vožnju biciklom ili automobilom, ili pak da uživate na jednoj od fantastičnih plaža koje vam ono nudi. Ukoliko nosite ljubav prema avanturi u svojoj duši, upustite se u šetnju onim manje istraženim putevima koji vode do Kalaupapa Nacionalnoj Istorijskog Parka ili otkrijte Papohaku plažu, koja je jedna od najvećih i najlepših plaža ovog kraja sveta.

Veliki procenat populacije ima havajske pretke, tako da je Molokai mesto u kome se neguje prava kultura ovog egzotičnog naroda. Ljudi ovde i dalje čuvaju svoj ruralni stil života, zahvaljujući svojoj ljubavi prema zemlji, odnosno aloha aina. Ono što su Havaji nekada bili, pre ekspanzije modernih industrija, ponovo živi na ostrvu Molokai. Ne propustite svoju priliku i posetite ovo malo ostrvo, mali komad raja.

Luxury Experience