Neverovatna ponuda: odmor na jugu Francuske za samo 1 €

Ukoliko ste ikada želeli da spavate među vulkanima ili da preletite iznad njih u balonu tokom dana, evo prave prilike za vas…

Zbog očiglednih razloga, pandemija korona virusa primorala je većinu nas da otkažemo svoje godišnje odmore prošle godine. Ipak, zahvaljujući vakcinaciji i manjoj stopi zaraze, ljudi ponovo počinju da putuju, a kako bi to proslavili, Airbnb i Volvic nude unikatno iskustvo u dolini vulkana na jugoistoku Francuske.

Airbnb i brend mineralne vode udružili su se kako bi organizovali raskošni jednodnevni boravak u Chaine des Puys vulkanskom polju, koji će biti dostupan za samo dvoje srećnih avanturista ovog septembra. Ne morate brinuti o izbegavanju vrele lave, ali znajte da ćete dobiti priliku da iskusite sve što vam ovo mesto na UNESKO listi svetskog nasleđa može ponuditi, zajedno sa gurmanskim obrocima i nezaboravnim aktivnostima. Ono što je još uzbudljivije – cena čitavog ovog iskustva je jedan evro!

Ne brinite – nećete biti osuđeni na kampovanje u nacionalnom parku, već ćete noć provesti u Lumipod mini kući, čiji je vlasnik sportista i globalni ambasador Volvic kompanije, Kilijan Džorne. Ovo maleno zdanje ima dovoljno mesta za krevet i kupatilo, a sudeći prema listingu, nudi neverovatni pogled na obližnje vulkane.

U slučaju da vam ova ponuda nije probudila interesovanje, znajte da vaš boravak dolazi sa brojnim dodatnim pogodnostima, uključujući vođenu turu kroz ovaj predeo, vulkansko pešačenje koje je osmislio Džorne, večeru za dvoje koju priprema šef Adrijen Deskul, jutarnju joga sesiju i najbolje od svega, vožnju balonom iznad Chaine des Puys. Sve pogodnosti su uključene u cenu od jednog evra.