Najpopularnije destinacije 2019.godine

Da li već sada imate u planu gde ćete otići na svoj sledeći godišnji odmor?

Da li ste maštali o nekoj destinaciji godinama unazad i konačno odlučili da se odvažite i posetite je? Ukoliko potvrdno klimate glavom ili makar u sebi izgovarate da kao odgovor na naša pitanja, onda je velika verovatnoća da ste više puta koristili Google kao savršeno mesto na kom ćete pronaći sve detalje koji vas zanimaju o određenom kutku našeg sveta.

Naravno, niste jedina osoba koja to radi, jer se većina putnika, redovnih, potencijalnih i onih koji samo maštaju o istraživanju čitavog sveta okreću najpopularnijem servisu za pretragu kako bi uspeli da saznaju barem nešto novo o svojim omiljenim destinacijama.

Google je vašu dragocenu radoznalost iskoristio na pravi način i kreirao listu preferencija koje putnici koriste kada biraju svoje sledeće mesto za odmor, pa su nam ponudili listu najpopularnijih destinacija ove godine, što nam donekle otkriva trendove iduće.

Dakle, kada se konačno odlučite da sednete i isplanirate svoj sledeći odmor, učinite to sa trendovima sezone  na umu, tako što ćete prelistati našu galeriju i otkriti deset najpopularnijih destinacija 2019.godine.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja