Najlepše plaže turske rivijere

Više slika

Više slika

Oko 8.300 kilometara turske obale zapljuskuju četiri mora – Crno, Mramorno, Egejsko i Sredozemno...

Idealna klima turskog primorja omogućiće vam da do kraja oktobra uživate na peščanim plažama i slikovitim mediteranskim gradićima. Pre nego što krenete na odmor u Tursku, bitno je da znate kakav vid odmora želite.

Oludeniz je svakako jedna od najpopularnijih plaža u Turskoj, karakteristična je zbog jedinstvenog oblika. Ovo je sjajno mesto za snorking i ronjenje, a poznato je i po raznolikim oblicima morskog života.

Divne plaže možete pronaći i na obali Crnog mora, u malom gradiću Sinop. Jako malo turista obilazi ovaj gradić, što je prava šteta jer se ovde nalaze prekrasne plaže, koje pružaju sjajan mir i odmor.

Najpoznatije turske plaže nalaze se u Bodrumu. Bodrumske plaže su odlične za snorking, pešačenje, obilaženje prirodnih čuda poput Efesa i Pamukala... Pored plaža, Bodrum krasi sjajna dinamika života, a noću je dostupan ludi provod uz prekrasne plaže.

Poslednje mesto koje bismo izdvojili jeste Alanja. Njena obala je područje sa nekim od najlepših turskih plaža, a pored toga što možete uživati u kupanju i izležavanju uz more, u unutrašnjosti imate priliku upoznati istoriju ovog područja.

Pored prekrasnih plaža, panorama, mogućnosti za raskošan odmor, tursko primorje krasi ljubaznost ugostitelja, što predstavlja pravu preporuku da ovo leto provedete baš na nekim od ovih mesta. Uživajte...

Luxury Experience