Najlepše plaže sa ružičastim peskom koje samo čekaju na nas

Najlepše plaže sa ružičastim peskom koje samo čekaju na nas

Pogledajte galeriju
Broj slika: 10

Prošla godina nas je naučila da cenimo svet oko sebe daleko više nego ranije, jer nam je mogućnost istraživanja interesantnih destinacija bila oduzeta…

Dok smo svi sedeli kod kuće, prateći vesti budnim očima ili ih u potpunosti ignorišući kako bismo sačuvali gram zdravog razuma, mnogi od nas su svojoj mašti dali svu slobodu ovog sveta i dozvolili svojim mislima da lutaju gde god da im padne na pamet.

Umesto nacionalnih parkova, istraživali smo nove serije i filmove, pogledali sve premijere; umesto da se opuštamo na plaži, savladali smo umetnost prefinjenog kulinarstva i uživali u gurmanlucima iz svih krajeva sveta; umesto osvajanja vrhova planina, same sebe smo pronašli u okrilju naše porodice, priči sa našim voljenim i bliskim osobama, u knjigama i listanju uspomena sa davno prošlih godišnjih odmora.

Ipak, koliko god lepe sve te aktivnosti bile, nisu mogle da utole našu neutaživu žeđ za putovanjima. Naša želja za istraživanjem sveta jača je nego ikada do sada, jer smo postali svesni svoje slobode tek onda kada smo je izgubili.

Uzimajući u obzir činjenicu da mere u borbi protiv pandemije korona virusa polako postaju sve opuštenije, odlučili smo da sebi damo za pravo da planiramo svoja letnja putovanja i da ih učinimo interesantnim koliko god da je to moguće.

Kada smo počeli da razmišljamo o raju, prve su nam na pamet pale plaže u interesantnim delovima sveta, ali ne one obične. Počeli smo da razmišljamo o plažama sa predivnim puderasto ružičastim peskom, koje u kombinaciji sa plavetnilom horizonta stvaraju najlepšu sliku koju nikako ne možemo da izbacimo iz glave.

Sa tim na umu, za vas smo odabrali najbolje – možete ih otkriti u galeriji.