Najlepše ostrvo na Mediteranu - Sardinija!

Šta spaja Bjonse i Džej Zija, manekenke Irinu Šajk i Hajdi Klum, fudbalere Sinišu Mihajlovića i Ronalda, glumce Bredlija Kupera i Lindzi Lohan, pop-pevače Eltona Džona i Rikija Martina sa ruskim oligarsima?

Kada je šezdesetih godina bogataš Aga Kan izgradio Kosta Esmeraldu, najpoznatije letovalište na, koja je sinonim za luksuz, romantiku i hedonizam, nije ni sanjao da će se ovde odmarati turisti iz Srbije. Zahvaljujući agenciji “Fibula”, koja je pripremila paket-aranžmane za prosečan srpski džep, u ovom svetski čuvenom letovalištu kupaće se i naši ljudi.

Smaragdna obala Sardinija leto 2019 turisticka agencija Fibula Air Travel

Mondenski Porto Cervo, magični zaliv Porto Conte okružen nacionalnim parkovima, divlje i netaknute plaže St. Madalene ili Smaragdna obala čuvena po ružičastim plažama i tirkiznim uvalama na kojima se mogu videti skupocene jahte na kojima se toči Dom Perignon white šampanjac - sve ovo biće na dohvat ruke svim putnicima iz Srbije koji zaista žele da promene destinaciju ovog leta.

Porto Cervo Sardinija leto 2019 turisticka agencija Fibula Air Travel

Sardinija je postala čuvena po Džems Bondovom filmu “Špijun koji me je voleo”, ali Rodžer Mur je napravio grešku što nije probao slatkiše “dolči sardi” koji se prave u obliku srca i ukrašavaju raznobojnim perlicama. “Fibulini” turisti neće napraviti ovakvu grešku!

St. Madallena ruzicasta plaza Sardinija leto 2019 turisticka agencija Fibula Air Travel

Iako je Sardinija sediste svetskog dzet seta u Mediteranu, agencija Fibula ponudila je avio paket aranžmane koji se kreću od 399 € za najam apartmana pa sve do 899 € za pun pansion u porodičnim resortima na Sardiniji. U cenu je uključen avio prevoz na direktnim čarter letovima agencija Fbula za Sardiniju.

Porto Cervo Sardinija leto 2019 turisticka agencija Fibula Air Travel

Na stranici Italija letovanje 2019 pogledajte sve ponude za letovanje na Sardiniji.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja