Najbolje letnje destinacije

Više slika

Više slika

Leto nam se približava veoma brzo i svakog dana je na jedan korak bliže…

Vreme je za pravljenje planova za letovanje i letnju sezonu. Predstavljamo vam premium luksuzne letnje destinacije, koje dolaze sa malo višim cenama, ali vrede svaki dinar. Ovo su najbolje destinacije sveta – od užurbanog grada Ria u Brazilu, do slikovite lepote Santorinija u Grčkoj, i naravno skijaškog resorta Gštada u Švajcarskoj.

Rio de Žaneiro – Brazil

Ovaj užurbani grad je najbolja i najpopularnija destinacija već desetinama godina. Slikoviti centar grada je mesto kulminiranja kultura koje pulsiraju istorijom i nasleđem. Rio će biti domaćin Olimpijskih igara 2016.godine, pa su tako sportisti i sportistkinje, kao i milioni njihovih fanova pozvani da primete ovu destinaciju. Dok odmarate u ovom gradu, predlažemo vam da osvojite neverovatne surferske talase Prainhe, istražite Tijuca prirodu, guste kišne prašume, opuštate se na obalama Ipanema plaže ili osetite moć statue Isusa Hrista koja nadgleda grad.

Turks & Kaikos – Karibi

Jedna od najlepših i najočuvanijih plaža na svetu, Turks & Kaikos su mesta sa prekrasnim i kristalno čistim vodama, legendarnim aktivnostima i pecaroškim avanturama. Na samo maloj udaljenosti od istočne obale Sjedinjenih Država, ovo ostrvo je klasični tropski raj. Ovo je veoma popularna destinacija među bogatima i poznatima, koji žele da uživaju u intimnim zracima sunca. Zbog ležerne atmosfere i usporenog života na ovom ostrvu, ovde nećete naići na burni noćni život, kakav možete videti na Arubi ili Barbadosu, ali verujte nam, neće vam ni nedostajati.

Kapri – Italija

Originalno italijansko ostrvsko odmaralište Kapri, omiljeno je mesto za odmor još od Rimske imperije. Ovo ostrvo je poznato po svom predivnom prirodnom okruženju i pogledom na Plavu Pećinu. Kapri je ostrvo koje predstavlja mešavinu istorije, prirode, svetskog renomea, kulture i događaje koji mu daju život. Dva glavna centra, grad Kapri i Anakapri, su skoro u potpunosti posvećeni turizmu, sa prilično visokim cenama. Ukoliko se upustite u istraživanje i avanturu van kul kafea i dizajnerskih butika, otkrićete da Kapri i dalje ima svoj neiskvareni šarm, sa grandioznim vilama i povrtarskim parcelama.

Sejšeli – Indijski okean

Zamislite kristalno plave vode, bele peščane plaže i bujna zelena brda – ne, ovo nije san, ovo je svaki dan na Sejšelima. Ovo deluje kao pravi raj za mladence, jer je idealno mesto za romantiku, ali u sebi krije mnogo više od mesta za dobijanje pravog letnjeg tena. Ovaj arhipelag nudi vam veliki broj energičnih aktivnosti. Tu su džungle i šetnje po plaži, ekskurzije čamcem, ronjenje i još mnogo toga, što će vas održati u formi. Ekoturizam je ovde veoma razvijen – tu su parkovi i prirodni rezervati koji su ispunjeni endemskim vrstama. Sejšeli su zapravo dosta jeftiniji nego što mislite. Pored ultra luksuznih opcija kojih ima u izobilju, veliki broj hotela nudi nešto pogodnije i intimnije smeštaje.

Santorini – Grčka

Santorini je savršen slikoviti opis zašto ljudi obožavaju Grčku i njena brojna mediteranska ostrva. Veličanstveni zalasci sunca, neverovatni pejzaž i toplo vreme, čine Santorini destinacijom koja je vredna razglednice. Santorini se izdiže iznad mora na bazi u obliku polumeseca, koja je formirana nakon vulkanske erupcije. Njegova bela sela spuštaju se niz stene, a posebno ih krase crkve i vetrenjače. Ukoliko posetite Oia grad na severnoj obali, tu vas očekuju najbolji mogući hoteli i glamurozni noćni život. Obavezno posetite i grad Fira, gde su dizajnerski butici i popularni barovi uvek puni ljudi.

Toskana – Italija

Regija Toskana proteže se od Apenina do Tirenskog mora. Njen pejzaž, umetničko nasleđe i izvrsni gradovi čine Toskanu jednom od glavnih turističkih destinacija. U ovoj regiji, priroda ima dosta različitih lica – počevši od obale, duge peščane plaže smenjuju se sa stenama i strmim planinama. Ostrva toskanskog arhipelaga okružena su čisto mediteranskom vegetacijom, kristalno čistim plažama i bogatim morima. Toskana ima dve veoma različite ličnosti – tu su umetnički gradovi poput Firence, Sijene, Luke i Pise sa jedne strane, i njena prefinjena sela sa druge. Mali gradovi, sela, dvorci, vile i vinogradi Toskane su dobrodošla promena od buke i saobraćaja u drugim većim toskanskim gradovima.

Maldivi – Indijski Okean

Tropski raj sa čistim plažama, tirkizne lagune i palmino drveće su glavni elementi Maldiva. Maldivi su zapravo niska koralnih ostrva u okeanu, Meka svih ronilaca, koji dolaze baš zbog njih i intrigantnog morskog života. Nekoliko luksuznih resortova i ostrva su internacionalno priznati zbog svog održivog, eco-friendly turističkog razvoja. Svaki resort na Maldivima je privatno ostrvo sam po sebi, pritom postoji čitavih 100 od kojih možete odabrati svoj favorit.

St Moris – Švajcarska

Dok se u pozadini naziru snegom ovenčani Alpi nad svetlucavim jezerom, drvene kolibe i moderni butici su ono što ovu destinaciju čini posebnom. Stanovnici ovog mirnog grada često kao posetioca imaju Kralja Karla Gustava od Švedske – St Moris je posebno poularna destinacija među bogatim i poznatim, kao i među članovima kraljevske porodice. Sa širokim asortimanom koji ide od vožnje sankama, preko vožnje balonom, do poznatih muzičkih festivala, ovde možete raditi na svom tenu dok pijuckate koktele i uživate u izvrsnim obrocima. Uz premium hotele, gurmanske restorane, luksuzne kolibe i idealne pejzaže, St Moris je raj bogatih i pozna

Luxury Experience