Najbolje destinacije za solo putovanja

Airbnb vam predlaže top destinacije za solo putovanja.

Bez obzira da li volite putovanja u društvu i uživate u upoznavanju novih mesta i ljudi, ili ste ljubitelj solo putovanja gde uživate u društvu sopstvenih misli, singl putovanje je iskustvo koje bar jednom morate doživeti.

Ljudi koji su putovali sami, kažu, da im je solo putovanje dalo šansu da se potpuno prepuste sopstvenim utiscima, upoznaju sebe i postanu bolje osobe. Ono se pokazalo i kao delotvoran lek za depresiju i usamljenost.

Prema nekim istraživanjima, ona su najzastupljenija među populacijom osoba starijih od 40 godina, koja visoko vrednuje inovacije i kvalitet, ima dovoljno životnog iskustva i može sebi da priušti putovanje. Međutim, u poslednjih nekoliko godina, individualni obilasci svetskih destinacija sve su popularniji među mlađom generacijom turista.

Globalna platforma Airbnb nedavno je objavila spisak od 10 najatraktivnijih mesta za individualna putovanja. Pogledajte galeriju fotografija koja će vas sigurno inspirisati da i vi uskoro krenete na uzbudljivu solo avanturu!

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience