Najbolja destinacija za uživanje u zimi

Smešten na ostrvskom raju zvanom Kauai, na samo nekoliko koraka od Poipu plaže, nalazi se Koloa Landing Resort, koji nudi besprekoran odmor…

Ovo magično odmaralište je epitom tropske destinacije, nudeći privatne vile na plaži, prostrane apartmane i raskošne penthause, gde je moderni komfor kombinovan sa tradicionalnim akcentima i prefinjenim luksuzom.

Verovatno je nemoguće zaseniti prirodnu lepotu ostrva Kauai, što i ne želimo da uradimo, ali po svemu sudeći, ovo odmaralište se trudi u tom poduhvatu. Ovaj luksuzni resort dolazi sa tri spektakularna bazena, neverovatnim spa centrom sa pet soba za tretmane i u potpunosti bakarnom Ofuro japanskom kadom, dvadesetčetvoročasovnim fitness centrom, golf terenom, fudbalskim terenom, nekoliko đakuzija, barom pored bazena, grillom i brojnim drugim pogodnostima.

Kao deo Autograph kolekcije, ovaj luksuzni hotel nalazi se na maloj udaljenosti od slikovitog Kukui’ula sela, gde možete pronaći niz priobalnih butika i umetničkih galerija.

Za goste koji traže avanturu, sjajni konsijerž tim ovog odmarališta će vam pomoći da bukirate ronjenje, vožnju kajaka, jedrenje ili surfovanje na vetru. Na raspolaganju vam je i off-road Jeep kojim možete otkriti skrivene magije ovog ostrva, a naravno, uvek možete zaboraviti na sve dodatne opcije odmarati pored hotelskih bazena.  

Koloa Landing resort ima jedan od najvećih bazena na Havajima, u kom ima 350.000 galona vode, a on poseduje nekoliko vodenih tobogana, vodopad, mali grotto, nekoliko đakuzija i lože na svojoj obali sa televizorima, ventilatorima i ležaljkama.

Ako želite da isprobate nešto drugačije, spektakularni Lagoon bazen nudi vam oko 600 metara kristalno plave lepote, okružene bujnim zelenilom i palmama koje se njišu, a koje će vas navesti da se još jače zaljubite u ovaj deo sveta. Dodajte tome lagunu sa meandrima, ostrvo u bazenu, plimski bazen i đakuzi, i dobićete recept za savršenost.

Ovaj bazen takođe ima i treći, manji bazen, koji nas asocira na zaklonjenu oazu, bezbedno ušuškan iza tropskog rastinja, sa kaskadnim vodopadom koji doprinosi njegovoj magiji. Ovaj bazen je definitivno najbolji za opuštanje, sunčanje, čitanje i uživanje u koktelima.

Na kraju dana, svojim čulima možete udovoljiti uz pomoć nekoliko tretmana svetske klase u spa centru. Kao svetilište relaksacije i obnove, ovaj raskošni spa u sebi spaja prirodni pejzaž Kauaija sa prefinjenim modernim dizajnom, kreirajući savršeno okruženje za uživanje.