Na ostrvu Lošinj čeka vas idealan odmor za celu porodicu

Nestvarno lepa okolina, čiste šljunkovite plaže i kristalno plavo more, dovoljno su dobri razlozi da se na odmor uputite baš na ovo jadransko ostrvo.

Čarobno ostrvo Lošinj jedanaesto je po veličini na Jadranu, a ako nas pitate to je prvo ostrvo koje bismo odabrali za porodični odmor. Smešteno je na severu Jadrana, na samom stecištu morskih struja Istre, Kvarnera i Dalmacije. Nestvarno lepa priroda, čiste šljunkovite plaže i kristalno plavo more, dovoljno su dobri razlozi da se na odmor uputite baš na ovo ostrvo. Uz sve to, Lošinj je prepoznat i po vrhunskoj hotelskoj ponudi. Perjanice te ponude su upravo hoteli brenda Lošinj Hotels & Villas, koji se nalaze u dve najlepše uvale na ostrvu – uvali Čikat i Sunčanoj uvali.

Izvor: Lošinj Hotels & Villas

Između krošnja borove šume koje stvaraju potreban hlad, u Sunčanoj uvali smešten je hotel idealan za roditelje i decu svih uzrasta. Reč je o Family Hotelu Vespera, članu udruženja Kinderhotels Europe, koji se nalazi 10-ak minuta lagane šetnje od Malog Lošinja. Svojim enterijerom i veselim bojama Vespera je prilagođena porodičnom odmoru, a svakim svojim delom omogućiće vam da se osećate prijatno kao kod kuće.

Izvor: Lošinj Hotels & Villas

Od recepcije pa sve do sobe, Family Hotel Vespera je opremljena po meri deteta, a ljubazno osoblje hotela na raspolaganju je za sva pitanja i savete. Zanimljivo je da se uz recepciju Vespere nalazi posebno uređen kutak u kojem možete pripremati svež i topao obrok za svoje mališane. Nakon finog obroka, deca su puna energije i spremna za igru, učenje, glumu i ples.

Izvor: Lošinj Hotels & Villas

Za učenje i zabavu tokom odmora u Vesperi zaduženi su obrazovani pedagozi i veseli animatori Pino i Pineta. Vesela porodična druženja i celodnevno uživanje u suncu i moru možete provesti u Family Acqua Fun kompleksu bazena s morskom vodom koji se prostire na više od 3,000 m².

Ukoliko poželite da prošetate u blizini hotela, doći ćete do jedne od najlepših i najčišćih plaža na ostrvu – plaže Veli žal. Na njoj ćete moći uživati u svim lepotama lošinjske prirode, a ukoliko na plaži ostanete do kraja dana prisustvovaćete najlepšem zalasku sunca na ostrvu.

U junu 2019. kreće nova, direktna vazdušna linija Air Serbia od Beograda do aerodroma Rijeka na ostrvu Krk. Avionom do Krka treba vam samo 80 minuta, a cene avionskih karata kreću se od 155 eura. Od aerodroma na Krku do hotela stići ćete bezbrižno, zahvaljujući organizovanom transferu iza kojeg stoji hotelski brend Lošinj Hotels & Villas.

Iskoristite Best Available Rate ponudu i rezervišite odmor na ostrvu Lošinj u Hrvatskoj po povoljnim cenama. Detalje ponude i rezervacije proverite na losinj-hotels.com.

www.losinj-hotels.com · T: +385 (0)51 661 111 · E-mail: booking@losinj-hotels.com

Luxury Experience