Avanturistički Dizni paket od 110.000 dolara po osobi u potpunosti je rasprodat

Ranije ovog meseca, objavili smo vest o putovanju privatnim avionom od 110.000 dolara koje je Dizni ponudio u 12 svojih tematskih parkova u roku od 24 dana.

Avantura koja se dešava jednom u životu rasprodata je nekoliko dana pre zvanične javne prodaje!

Putovanje je trebalo da bude otvoreno za javnost 28. juna, međutim, već su ga kupili gosti u pretprodaji. Oni srećnici (koji imaju jednu od 75 ulaznica) će posetiti svaki Dizni park širom sveta, kao i tri svetska čuda: Tadž Mahal, piramide u Gizi i Ajfelov toranj.

Oni će krenuti na Diznijevu ekstravaganciju 9. jula i vratiti se u roku od 24 dana, 1. avgusta 2022. Smeštaj uključuje boravak u Diznijevom Grand Californian Hotel & Spa, Summit Skywalker ranču, hotelu Tokyo, hotelu Shanghai Disneyland, Hong Kong Disneyland hotelu, Oberoi Amarvilas u Agri, Marriott Mena House u Kairu, Diznijev Hotel New York, The Art of Marvel i Diznijev Grand Floridian Resort & Spa.

Iako su korisnici društvenih mreža komentarisali da je putovanje preskupo u vreme inflacije, izgleda da situacija u svetu ne utiče na milijardere željne Dizni avantura.

Procenjujući entuzijazam, Dizni je zamolio goste da se pridruže listi čekanja ako su zainteresovani! Ako ste ovog puta propustili putovanje Adventures by Disney, stupite u kontakt sa ljudima u Dizniju da bi vaše ime bilo na listi čekanja za sledeće! Uostalom, ovakve ponude se ne dešavaju svaki dan, zar ne?

Luxury Experience