Maldivi: doživite nezaboravno romantično iskustvo uz ludu kupku od 600 litara šampanjca

Dan zaljubljenih još uvek nije tako blizu, ali to ne znači da ne možete da počnete da razmišljate o romantičnim putovanjima koje ćete organizovati za svog partnera i sebe.

I dok luksuznim hotelima nisu strani romantični paketi dizajnirani specijalno za parove, jedno privatno ostrvo na Maldivima nudi zaista dekadentno, vrhunsko iskustvo.

Odmaralište Velaa Private Island je dom za 47 netaknutih vila, kuća i ekskluzivnih rezidencija—sa 18 jedinica izgrađenih iznad vode. Novi paket aranžman uključuje boravak u objektu koji je prikladno nazvan Romantic Pool Residence, koji se nalazi direktno iznad lagune i do njega se može doći samo čamcem, osiguravajući da možete uživati u svom odmoru u potpunoj privatnosti.

Po dolasku, parove će do vile voditi put posut laticama ruža. Prostrana jednosobna vila ima udoban, ali raskošan ambijent sa tropskim dekorom i neutralnom paletom boja, od bež tonova do nameštaja od drveta.  Vi i vaš partner nikada nećete morati da mrdnete prstom, jer vila nudi svoje osoblje, uključujući tim batlera, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Unutra, prostor od 640 kvadratnih metara ima više nego dovoljno prostora za dvoje, uključujući odvojene dnevne i trpezarijske prostore. Kao što možete očekivati, sve sobe se otvaraju prema privatnoj terasi tako da možete uživati u blistavo plavom okeanu. Gosti takođe mogu da uživaju u predivnim pogledima iz đakuzija, ili da uživaju u infinity bazenu na spoljnoj terasi ili u kupatilu sa prozorima od poda do plafona. Ako želite da malo vežbate ili razmazite sebe, tokom svog boravka, Romantic Pool Residence ima svoju ličnu teretanu i sobe za spa tretmane.

U vreme večere, parovi mogu da biraju obrok u dva restorana na licu mesta. Aragu, fino mesto za ručavanje, nudi meni koji „ujedinjuje Istok i Zapad“, dok u međuvremenu, Athiri, glavni restoran nudi „globalni meni autentične, domaće hrane“. Naravno, možete izabrati i da organizujete privatne gozbe koje pravi vaš privatni kuvar, koji će izraditi personalizovani meni po vašem ukusu, koji će biti serviran na otvorenom. Kada budete spremni za koktel posle večere, možete pijuckati na ležaljkama na terasi.

Osim upečatljivog smeštaja, romantični paket uključuje jedinstveno iskustvo sa penušavim vinom. Paket dolazi sa ludom kupkom za parove koja je napravljena od 600 litara Delamotte šampanjca. Takođe ćete dobiti lični vatromet koji možete zakazati u slobodno vreme.

Paket za parove Velaa Private Island traje tokom celog februara 2023, a odmaralište sada prima rezervacije.

Cene paketa počinju od 200.000 dolara za prvu noć i 12.000 dolara za dodatnu noć.

Luxury Experience