Majami Bič je krunisan kao vodeća svetska lifestyle destinacija 2023

Majami Bič je 2023. godine stekao prestižna priznanja koja učvršćuju njegov status top destinacije.

Ne samo da je obezbedio titule kao što su “North America’s Leading Beach Destination” i “North America’s Leading City Destination” već je takođe dobio titulu “World’s Leading Lifestyle Destination 2023” na dodeli World Travel Awards – najprestižnijoj dodeli nagrada gde se nagrađuju lideri u sektoru turizma, avio-kompanija, hotelijerstva i ugostiteljstva.

Utočište za putnike

Privlačnost Majami Biča leži u njegovoj sposobnosti da zadovolji širok spektar interesovanja. Grad se može pohvaliti renomiranom kolekcijom umetnosti, raznim muzejima i galerijama, kao i izborom globalno priznatih luksuznih hotela i spa centara. Sa etabliranim i novim kuvarima na čelu, gradski restorani nude kulinarsko putovanje koje odražava kulturnu raznolikost Majami Biča.

Arhitektonski koreni i prirodna lepota

Na raskrsnici arhitektonskog sjaja i prirodnih lepota, Majami Bič je svedočanstvo dizajna koji se neprimetno spaja sa ikoničnim vodama. Posetioci se mogu baviti životnom sredinom kroz bezbroj aktivnosti, uključujući sportove na vodi i jogu na plaži. Značajno je da je grad prihvatio svesne tehnike u svojim jelovnicima, koje sadrže invazivne vrste i prakse koje imaju za cilj očuvanje morskog života.

Imerzivna tehnologija zauzima centralno mesto

U pokušaju da poboljša iskustvo posetilaca, Uprava za posetioce i kongrese Majami Biča pokrenula je aplikaciju EXP Miami Beach Tours. Dostupna za preuzimanje na platformama Google Play i Apple, ova aplikacija neprimetno vodi korisnike kroz različite lifestyle itinerare. Od kulturnih institucija i javnih umetničkih tura do istraživanja kultne gradske arhitekture u Art Deco stilu i istorije LGBTQ+, aplikacija otvara svet mogućnosti za svaku vrstu putnika.

Dan otvorenih vrata u Majamiju 2024

Majami Bič će učestvovati na debitantskoj izložbi Open House u Majamiju koja je zakazana za 1-2. mart 2024. Prateći korake svetskih gradova kao što su Njujork, San Dijego i Čikago, Majami Bič će otvoriti svoja vrata gde će zajednice diskutovati o oblikovanju budućnosti i slavljenju istorijskog dizajna i arhitekture. Tokom Open House, posetioci će imati besplatan direktan pristup da istraže odabranu kolekciju zgrada širom grada. Ova inicijativa ima za cilj da podstakne povezivanje, učenje i diskusiju među stručnjacima i entuzijastima, učvršćujući posvećenost Majami Biča da prihvati svoje bogato arhitektonsko nasleđe.

Luxury Experience