Madagaskar - alternativni letnji odmor

Više slika

Više slika

Sa svojih 1.800 milja predivnih plaža, palmi, brojnih ostrva i koralnih grebena, Madagaskar nudi brojne opcije za one koji žele više od svog odmora…

Dok je divljina i priroda Madagaskara glavni razlog posete mnogih turista, izobilje plaža i zaklonjenih obala koje okružuju ovo ostrvo su savršeno mesto za relaksaciju – bilo da je fokus vašeg odmora na plaži ili da želite da kombinujete prirodu i avanturu sa nekoliko dana relaksacije na plaži.

Na obali, ivice tropskih prašuma susreću se sa toplim zlatnim peskom i tirkuznim vodama, palmama, i u nekim područjima kao na Ifaty plaži, možete kombinovati plažu sa divljinom bez dalekog putovanja.

Opušteni obalski stil života savršen je za one koji traže mirni beg dok je ogromni biološki diverzitet nešto što će biti interesantno svima.Provedite svoje dane odmarajući na zlatnim peščanim plažama, otkrivajte impresivne koralne grebene, ronite ili blivajte, uživajte u divljem okruženju prirode i suncu.

Idilično ostrvo Nosy Be nalazi se severozapadno od glavnog kopna Madagaskara, okruženo koralnim grebenima i čistim peščanim plažama. Toplo tirkizno more je plitko i mirno miljama unapred, što ga čini idealnim za opušteno plivanje i relaksaciju u vodi. Nakon plivanja, možete se sunčati i dobiti predivnu bronzanu boju u hladovini palminog drveća.

Glavni grad ostrva, Hellville je veoma brzo i užurbano mesto, puno života sa ulicama punim prodavnicama koje prodaju lokalne proizvode, koji su veoma interesantni ako tražite nešto drugačije, kao na primer specijalni suvenir za nekoga ko vam je drag. Druga mala mesta razbacana su po ostrvu i vredna su posete u toku toplih poslepodneva. Ostrvo je dom nekim od najpopularniji sportova na vodi.

Pospana Paradise ostrva, sa razbacanim malim rustičnim selima, okružena su koralnim grebenima i kristalno čistim plavim morem. Uživajte na čisto belom pesku napuštenih plaža u hladovini palmi. Nalik na glavno kopno, ostvra takođe nude širok spektar aktivnosti, od biciklizma do posmatranja kitova. 

Luxury Experience