Luksuzni glamping u blizini planine Fudži sa privatnim đakuzijem i ložištima za vatru

Ako razmišljate o kampovanju, ali ne možete bez udobnosti i male doze luksuza – ne brinite!

Potpuno novo privatno glamping odmaralište The Villa Glamping Kawaguchiko je spremno za vas. Smešteno u blizini planine Fudži u Japanu, ovo odmaralište ima pet privatnih glamping zona, od kojih svaka ima savršen pogled na okolinu.

Izaberite između četiri šatora u obliku zvona ili jednog šatora sa kupolom, pri čemu svaki od njih nudi smeštaj za pet osoba i  ima dva bračna kreveta i jedan kauč na razvlačenje koji se može koristiti kao ležaj.

Pet privatnih prostora takođe je opremljeno đakuzi kadom, trpezarijom, umivaonikom, toaletom, roštiljem na plin, frižiderom i bežičnim internetom. Takođe ćete dobiti sve što vam je potrebno za ličnu higijenu, baš kao u hotelu - šampon, regenerator, sapun za telo, četkice za zube i peškire.

Za pravi doživljaj kampovanja, imaćete sopstvena ložišta za vatru, tako da možete uživati u ugodnoj večeri pored vatre sa vašim prijateljima i iskusiti pravi osećaj kampovanja. Možete sami pripremiti roštilj, jer ćete dobiti sve – od mesa i začina do pića nakon večere. Pored toga, doručak takođe možete naručiti svakog jutra i uživati u prirodi uz tople sendviče, voće i svežu kafu.

Smešten na samo sat i 30 minuta vožnje od centra Tokija, boravak u Vili Glamping Kawaguchiko može se rezervisati na zvaničnom sajtu.

Da li biste voleli glamping sa stilom?

Povezane teme