Lepša strana života: otkrivamo najskuplje odmore poznatih

Svet je veliki, kako mnogi kažu, ali moramo priznati da je još veći, kada imate dovoljno novca da obiđete svaki njegov kutak…

Godišnji odmori i putovanja pomažu nam da stvorimo najlepše uspomene i predstavljaju najbolji deo života za mnoge od nas. Sama činjenica da se možemo odvojiti i diskonektovati od svakodnevnih briga i nenormalnih rasporeda ključni je začin ove priče, a ljudi neretko ne mare za nekoliko evra više kako bi sebi priuštili odmor iz snova.

To je posebno tačno kada se radi o poznatim ličnostima, koje suštinski gledano imaju neograničene budžete i mogu uživati na načine o kojima mnogi od nas mogu samo maštati. Bogati i slavni čuveni su po trošenju neverovatnih količina novca kako bi se okružili luksuzom i komforom koje najviše vole.

Slavni često posećuju najpopularnije destinacije sveta, ali vrlo verovatno tamo doživljavaju sasvim drugačiji tretman, u odnosu na prosečne ljude. Ovog puta, u galeriji otkrivamo najskuplje, najluksuznije i najdekadentnije odmore slavnih, koji će vas ili ostaviti bez daha ili vam dati dozu inspiracije prilikom planiranja vašeg odmora.

Pogledajte galeriju