La Dolce Valentino - Prvi pogled na glamurozni Beach Club na Amalfi obali

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

Ako se u narednih nekoliko meseci budete vozili čamcem oko obale Amalfija pogledajte u litice kada stignete do Marmorate. Tamo ćete ugledati nešto crveno, tačnije Valentino crveno!

Ovog leta, modna kuće Valentino je sarađivala sa Palazzo Avino – kultnim hotelom smeštenim u vili iz 12. veka. Na teritoriji odmarališta postoji butik koji je ispunjen kapsul kolekcijom brenda „Escape“ 2023 (zamislite samo odabrani izbor kaftana, mini haljina i odeće za plažu.) Ali dva brenda su otišla korak dalje uz potpuno osveženje kluba na plaži Palazzo u obližnjoj Marmorati, koji se zove „Clubhouse by the Sea“.

Klub je opremljen crvenim suncobranima i ležaljkama u stilu 1950-ih sa trenutno prepoznatljivim logotipom „V“. Svlačionicu krase pruge u sličnim nijansama, dok su splavovi u klasičnoj kombinaciji crvene i bele. Unutrašnje tkanine hotelskog glisera Riva takođe su ažurirane da odgovaraju temi kluba, dok su peškiri za plažu Valentino crveni, kao i prostirke za jogu.

"Ne možete propustiti ovaj klub na plaži“, kaže Mariela Avino, jedna od vlasnica hotela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

U međuvremenu, gosti hotela će takođe dobiti Valentino naočare za sunce i priveske za ključeve. Avino kaže da na njihovu saradnju gleda kao na stilsku i simbiotičnu: „Odrasla sam u italijanskoj porodici i kada je reč o modi, Valentino je bio brend toliko povezan sa italijanskom istorijom u smislu mode i stila života, da ne mogu da smislim boljeg partnera za ovo“, rekla je Avino.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

Iako modni pop-up butici u hotelima nisu ništa novo, partnerstvo brenda Valentino sa Palazzo Avino pokazuje da brendovi sve više gledaju dalje od odeće kako bi negovali životni stil.

Luxury Experience