Kuća od bambusa na Baliju je tropska oaza za avanturiste

Ukoliko ste avanturista u duši i tražite mesto gde ćete provesti dane odmora, na pravom ste mestu...

Ubud je jedna od najpopularnijih destinacija na Baliju, poznata kao centar tradicionalnih zanata i plesa, kao i idilični beg od bučnijih zajednica na plaži. Jedno od najboljih mesta za boravak tokom posete Ubudu je Scorpio House, kućica na drvetu sa zadivljujućim pogledom na prirodni pejzaž.

Naravno, Scorpio House tehnički može biti kućica na drvetu, ali ima luksuzni osećaj legitimnog hotela na Baliju. Takođe poznata kao „kuća od bambusa“, ​​ova predivna oaza mira u Veluvani izgleda kao da je izrasla iz zemlje, sa estetikom organske prirode koja se uklapa direktno u prirodno okruženje. Samo je delimično zatvorena, sa spavaćom sobom na gornjem nivou i bazenom ispod u vašoj privatnoj pećini.

Prema rečima domaćina, ovo je „jedinstvena kuća od bambusa sa predivnim pogledom na dolinu Sidemen i veličanstveni vrh planine Agung. Ovo mesto je odlično da se avantura iz snova pretvori u stvarnost".

Predivno područje je dom nekih od najlepših hramova i pirinčanih polja na celom Baliju. Odvojite malo vremena da posetite Goa Gajah (Hram u pećini slonova), Tirta Empul (Hram svete vode), Tegalalang (slikovito brdo sa terasama na kojima se nalaze pirinčana polja). Takođe postoji mnogo pijaca, Ubud Art Market, na primer je puna lokalnih zanatlija koji prodaju ručno rađene predmete kao što su nakit, odeća, rezbarije, slike, korpe i još mnogo toga.

Ukoliko želite da osetite veličanstvenost cele kuće i pobegnete od života koji je pun drame na putovanje sa krajnjom radošću, ovo je bez sumnje pravi izbor za vas.

Luxury Experience