Kuća iz filma "Sam u kući" može se iznajmiti na jednu noć

Da li ste vatreni fan filma „Sam u kući“? Ako ste na ovo pitanje odgovorili potvrdno, evo prilike koju jednostavno ne možete propustiti!

Dajući fanovima priliku da ponovo prožive nostalgiju iz detinjstva, Airbnb iznajmljuje kuću Mekalistera ove praznične sezone.

Prema navodima, oni će samo na jednu noć ustupiti kultni dom iz filma koji je prikazan devedesetih. Smeštena u oblasti Čikaga, kuća će biti dostupna za rezervisanje od 7. decembra i na veliko zadovoljstvo gostiju, dom i dalje zadržava svoj postojeći šarm.

Boravak je određen za 12. decembar, ali ko god bude imao sreće i uspe da rezerviše mesto, neće „zaglaviti“ sam – Airbnb sa zadovoljstvom prima do 4 gosta.

Dnevna soba zidane kuće ukrašena je jelkom i čarapama okačenim iznad kamina (koje gosti mogu koristiti tokom boravka!). Iskustvo „Sam u kući“ prevazilazi samo uređenje enterijera: postoje zamke koje su spremne da ih postave oni koji će ovde prenoćiti, plan borbe, makarone i sir, baš kao što je Kevin Mekalister jeo u filmu, i možete se upoznati i pozdraviti sa tarantulom - nadamo se da ovaj put neće nestati.

Iako je kuća prilično velika, gostima će biti na raspolaganju samo dve spavaće sobe i dva kupatila. Kao suvenir za vreme provedeno u kući Mekalistera, gostima će biti poklonjen set LEGO koji će im omogućiti da ponovo stvore enterijere i eksterijer kultnog mesta.

Goste u kući dočekaće glumac Devin Retrej, koji je igrao starijeg brata Kevina Mekalistera. Opisujući svoju ponudu na Instagramu, Airbnb je napisao: „Proslavite sezonu u McCallister stilu. Po prvi put ikada, jedna nestašna ekipa može da rezerviše odmor u bezvremenskoj kući u kojoj je počela priča „Sam u kući“.

Ponuda Airbnb-a poklapa se sa prošlomesečnim izdanjem „Home Sweet Home Alone“, franšize „Sam u kući“ na Disney+ kanalu.