Kralj Čarls vas poziva da odsednete na njegovom imanju u Transilvaniji

Njegovo Visočanstvo vas poziva da provedete odmor na njegovom omiljenom imanju u Transilvaniji.

Ne, vas ne poziva zloglasni grof Drakula, već britanski kralj Čarls III, koji svim ljudima nudi priliku da posete i borave na njegovom predivnom imanju u Rumuniji. Smešteno među brdima doline Zalan, imanje uključuje tri rezidencije u stilu seoskih kuća, gde gosti mogu da biraju između sedam dvokrevetnih soba. Svaka soba je opremljena i ukrašena antikvitetima i vezenim tkaninama, detaljima koji ističu tradicionalnu kulturu Transilvanije. Sve smeštajne jedinice imaju sopstveno kupatilo, privatne terase i dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom.

Tu je i još jedna vikendica koja ima dnevni boravak i trpezariju, kao i zajednički kamin koji je mesto sastanka za goste objekta.

Ovo je idealno mesto za one koji žele da se detoksikuju od interneta i gradskog života, budući da kraljevsko utočište nema Wi-Fi i televizore u sobama. Umesto toga, nudi obilje rakije uz obroke koje priprema lokalni kuvar i kreira meni na osnovu dnevnih svežih proizvoda.

Nedostatak modernih sadržaja podstiče posetioce da se upuste u iskustva kao što su jahanje, šetnja brojnim stazama u prirodi ili poseta i kupovina obližnjeg sela Viscri. Za goste tokom božićnih praznika, organizovana je vožnja sankama i obilje kuvanog vina.

Kralj Čarls je kupio imanje 2006. godine. U stvari, on je kupio jednu od vikendica nakon posete i vratio se da kupi ostatak kuća 2010. godine. Transilvanija nije jedino utočište monarha koje možete rezervisati. Tu su i Dolphin House na Siciliji i Dumfries House u Škotskoj koje su takođe dostupne za iznajmljivanje.

Za seoske kuće u Transilvaniji, cene soba počinju od 157 evra po noći. Za više informacija i rezervacija možete posetiti sajt Ζalan Transylvanian Castl.

Luxury Experience