Kako provesti nezaboravan vikend u Pragu

Šta posetiti, gde spavati i jesti?

Ukoliko želite vikend vredan pamćenja predlažemo da otputujete u Prag. Grad prepun uzbudljive mešavine arhitektonskih stilova i raznolike istorije koju će svaki posetilac želeti da upozna, sa bogatim iskustvima kupovine i noćnim životom koji privlači turiste tokom dugih vikenda je bez sumnje grad koji bi trebalo da bude na vašoj listi želja.

Grad, poznat kao „grad od sto tornjeva“, dobio je naziv po stotinama tornjeva katedrale koji se najbolje vide sa kapija Praškog zamka. Kao i mnogi veliki gradovi širom sveta, može se pohvaliti rekom koja prolazi kroz njega, koja će vas oduševiti jednom od najznačajnijih gradskih znamenitosti, srednjovekovnim Karlovim mostom, koji je završen 1402. godine i nalazi se iznad nje.

Ostale vrhunske znamenitosti koje vredi posetiti kada provedete neko vreme u glavnom gradu Češke su Katedrala Svetog Vida, srednjovekovni astronomski sat i Stara kraljevska palata.

Za vikend pun akcije, Prag bi trebalo da bude mesto gde ćete zaista uživati, tako da smo u galeriji izdvojili sve najvažnije stvari, od toga kako da provedete vreme do najboljih mesta gde možete boraviti i jesti.

« 1 2 3 »

Luxury Experience