Iznajmite vikendicu Karla Lagerfelda

Evo vaše šanse da živite kao kralj mode.

Malo ko će ikada živeti luksuznim životom kao pokojni, veliki Karl Lagerfeld. Ipak, možete da odete na odmor i uživate bar neko vreme kao što je to svojevremeno radio Lagerfeld.

Vila La Vigie, bivša kuća za odmor modne ikone na Azurnoj obali u Francuskoj, sada je dostupna za iznajmljivanje preko Edge Retreats.

Pošto je Lagerfeld nekada bio kreativni direktor modnih brendova Chanel, Fendi i njegove istoimene modne kuće, teško je zamisliti da je često odmarao, jer je radio sve do svoje smrti 2019. Bez obzira da li je to bio slučaj ili ne, posao ga nije sprečavao da više od decenije poseduje jednu od najprestižnijih vila na celoj Francuskoj rivijeri.

Smešteno u Roquebrune-Cap-Martin, na vrhu brda sa pogledom na Mediteran, prebivalište od 640 kvadratnih metara izgrađeno je 1902. godine, a Lagerfeld ga je kupio 1988. Renovirana od strane samog poznatog dizajnera, glavna kuća na tri nivoa ima šest prostranih duplih spavaćih soba i četiri kupatila, što pruža više nego dovoljno prostora za 12 gostiju.

U prizemlju se nalazi gurmanska kuhinja opremljena najsavremenijom tehnikom, udobna biblioteka i sala za bilijar. Postoji i namenska kancelarija ako vam je, poput Lagerfelda, potrebno s vremena na vreme da obavljate važne poslove.

Sama vila je okružena terasom od 250 kvadratnih metara koja gleda na prekrasan šumovit park. Na drugim mestima na otvorenom, postoji primamljiv đakuzi iz kojeg se pruža odličan pogled na zvezde.  

Lagerfeldovo idilično skrovište je dostupno za iznajmljivanje do 22. decembra 2022. godine, tako da postoji prilika da uživate u sva četiri godišnja doba na jugu Francuske. U zavisnosti od nedelje koju odaberete, ovo zadovoljstvo će vas koštati od 17.332 do 52.000 dolara.

Tu su, naravno, uključene i neke luksuzne usluge, kao što je dnevni doručak koji kuva privatni kuvar, čišćenje i 24-časovno obezbeđenje. Takođe ćete dobiti besplatan pristup ekskluzivnom Monte-Carlo Beach Clubu, koji se nalazi nekoliko koraka dalje i ima svoju privatnu plažu i olimpijski bazen.

Pogledajte još fotografija Vile La Vigie u galeriji.