Iskusite avanturu u netaknutoj divljini Palaua na luksuznom katamaranu

Four Seasons poziva putnike da otkriju morsku divljinu Palaua na luksuznom katamaranu Four Seasons Explorer.

Ovaj luksuzni katamaran dužine 39 metara, koji se sada nalazi u južnoj laguni Rock Islands u Palauu, obećava jedinstven spoj eko-avantura, ronilačkih ekskurzija i kulturnih istraživanja u pozadini praktično netaknutog tropskog raja.

Four Seasons Explorer se može pohvaliti sa tri palube, 10 kabina, raskošnim Explorer apartmanom, restoranom, barom, salonom, bibliotekom, PADI ronilačkim centrom sa 5 zvezdica, spa kutkom i posvećenim timom koji je spreman da gostima pruži nezaboravna iskustva.

Katamaran nudi fleksibilnost omogućavajući posetiocima da prilagode svoj boravak, bilo za ozbiljno ronjenje, kulturne susrete ili jednostavno uživanje u tropskoj utopiji.

Palau, sa svojih 340 ostrva, ima prostranu zaštićenu morsku teritoriju koja pokriva pola miliona kvadratnih kilometara. Devet njegovih ostrva je naseljeno, nudeći uvid u kulturu staru 4.000 godina. Južna laguna Rock Islands, UNESCO svetska baština, služi kao pozadina za mnoga iskustva katamarana Four Seasons Explorer.

Sa podvodnom vidljivošću do neverovatnih 100 metara, lagune i morske karakteristike Palaua sadrže preko 1.400 vrsta riba, 500 vrsta zdravih korala i brojne olupine brodova. Ronilački centar PADI sa 5 zvezdica na brodu pruža usluge svim nivoima iskustva, nudeći ronjenje na poznatim lokacijama kao što su Blue Corner, German Channel, Peleliu Wall, Chandelier Cave i Helmet Wreck. 

Bujna zelena ostrva Palaua nude više od morskih avantura. Gosti mogu da pešače kroz džungle do skrivenih vodopada, posmatraju retke ptice i istražuju raznovrstan teren ostrva, uključujući vojne ruševine iz Drugog svetskog rata. Bogata istorija zemlje je očigledna u tradicionalnim kućama, drevnim kamenim monolitima i kamenim slikama na ostrvu Ulong.

Kulinarski tim na brodu Four Seasons Explorer kreira raznovrsne menije koji odgovaraju internacionalnim ukusima. Inkluzivne cene pokrivaju smeštaj na brodu, tri dnevna obroka, neograničeno ronjenje, sportove na vodi, ostrvske avanture, jogu, wellness iskustva i pop-up događaje sa lokalnim muzičarima i plesačima. Gosti takođe mogu uživati u piknicima i romantičnim večerama pod zvezdama.

Udaljena lokacija Palaua čini ga idealnom polaznom tačkom za istraživanje obližnjih destinacija kao što su Australija, Filipini, Tajvan i druga ostrva Okeanije.

Luxury Experience