Doživite neverovatno iskustvo plivajući sa konjima

Ako ste željni da iz prve ruke doživite plivanje sa konjima ili jahanje u vodi, onda ne tražite dalje, jer smo izdvojili listu najboljih mesta na svetu za ovo neverovatno iskustvo.

Danas su u ponudi raznorazna avanturistička iskustva za one koji traže uzbuđenje – od dramatičnih bandži skokova na Novom Zelandu, do najdužeg zip-lajna na svetu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima – ali jedna od najneverovatnijih potraga od svih je plivanje sa konjima.

Jahanje konja u vodi ili jednostavno plivanje uz njih dok ste uronjeni u talase najlepši je osećaj koji možete doživeti u društvu ovih neverovatnih životinja, posebno posle dugog, vrelog dana u sedlu.

Ako ste željni da iz prve ruke iskusite plivanje sa konjima ili ih jašete u vodi, onda ne tražite dalje, jer smo sastavili listu najboljih mesta na svetu za to. Doduše, ova mesta nude i neverovatna iskustva nakon jahanja, kao što su spa safari u Indoneziji i kokteli uz zalazak sunca posmatrajući žirafe u Africi, ali svi su ujedinjeni povezivanjem vode i konja, i svaki obećava da će ponuditi zaista nezaboravno iskustvo koje teško da ćete ikada zaboraviti.

« 1 2 3 4 »

Luxury Experience