Dizni nudi putovanje privatnim avionom u svih svojih 12 tematskih parkova

Ako ste ljubitelj Diznijevih junaka i bajkovitog sveta, sigurno smo da ćete biti oduševljeni avanturističkim paketom koji je brend upravo zvanično predstavio, a koji uključuje letenje privatnim avionom i dolazi sa cenom od 110.000 dolara po osobi.

Ograničena na 75 mesta, turneja uključuje "VIP-konfigurisana" putovanja avionom Boeing 757, kojim upravlja Icelandair, do svih 12 Diznijevih parkova širom sveta. Putovanje će trajati 24 dana i uključuje kuvara, tri avanturistička vodiča i lekara.

Kao deo putovanja, gosti takođe imaju priliku da posete neka od svetskih čuda koja su im usput, kao što su piramide u Gizi, Ajfelov toranj i Tadž Mahal.

Iako je paket obradovao mnoge, cena je ta koja izaziva buru komentara na društvenim mrežama. Komentarišući, blogerka Džesika Sanders je rekla: „Želi li neko da ide sa mnom? Oh čekajte, prvo ću morati da prodam svoju kuću“, dok je drugi dodao, "Gde će Dizni naći 75 naivčina, ovaj, kupaca za ovaj paket putovanja od 110.000 dolara u ovo vreme visoke inflacije?“

Smeštaj uključuje boravak u Diznijevom Grand Californian Hotel & Spa, Summit Skywalker ranču, hotelu Tokyo, hotelu Shanghai Disneyland, Hong Kong Disneyland hotelu, Oberoi Amarvilas u Agri, Marriott Mena House u Kairu, Diznijev Hotel New York, The Art of Marvel i Diznijev Grand Floridian Resort & Spa.

Najmlađi putnici bi trebalo da imaju 12 godina, a preporučena starost je navedena kao 14+. Karte će biti u prodaji od 20. juna za ekskluzivne članove i od 28. juna za širu javnost.  

Luxury Experience