Veličanstveni Lisabon: Uživajte u glavnom gradu Portugala na 3 različita načina

Ako planirate da posetite živopisni Lisabon ove godine, dozvolite da vam predstavimo nekoliko načina na koje možete uživati u najboljem što ovaj grad može da ponudi.

Fantastična hrana, divna vina, šarene zgrade, značajne znamenitosti, sjajno vreme, obližnje plaže i još mnogo toga čine portugalsku prestonicu destinacijom koju morate posetiti bar jednom u životu.

Brdoviti grad je prepun mesta za istraživanje, kako na kopnu, tako i na vodi, i postoji mnogo načina da se opustite i steknete nova iskustva u ovom predivnom gradu koji odiše posebnom lepotom. Na kopnu možete otkriti svet artefakata i zanimljivih predmeta u muzejima kao što je Nacionalni muzej Azulejo, koji prikazuje ukrasne keramičke pločice stare 500 godina, dok vam odlazak na krstarenje pruža opuštajući način da uživate u pejzažu i otkrijete znamenitosti grada iz novog ugla, sve dok ispijate čašu renomiranog portugalskog vina.

Ukoliko je Lisabon grad koji sanjate da posetite, u galeriji pogledajte tri izvrsna načina na koje vredi upoznati prestonicu Portugala.

« 1 2 3 »

Luxury Experience